Politika

Đilas: “Nije bilo napada na radnike Čistoće”

Lider SzS Dragan Đilas tvrdi danas da nikakvog linča i napada na radnike Gradske čistoće u Terazijskom tunelu nije bilo.

“Ne izmišljajte linčovanje i napad na naše sugrađane zaposlene u Čistoći”, napisao je Đilas na svom Twitter nalogu i pozvao se na snimak koji je objavljen na društvenim mrežama.

“Ako mislite da će Beograđani dozvoliti da odlepite nalepnice pre nego saobraćaj krene, da niko ne pročita diktatorove laži, vi ste luđi nego što sam mislio”, napisao je on na Twitteru.

Đilas najavljuje da će učesnici protesta “1 od 5 miliona” sledeće subote izlepiti grad sa sto hiljada nalepnica.

“Pa, skidajte do sledeće subote”, poručuje Đilas.

Zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću i ministru policije Nebojši Stefanoviću je poručio da sami skidaju te nalepnice, ako su, kaže, hrabri, a ne da šalju radnike Gradske čistoće da ih odlepljuju dok protest, prema njegovim rečima, još traje

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas da se istraga sprovodi u ovom konkretnom slučaju, da će se uzeti izjave svih učesnika i video snimci nadzornih kamera.

Navodni snimci napada pokazuju da je brutalna laž sve ono što režim govori, kao i to da je akcija sa lepnjem citata Vučićevih laži pun pogodak.

(Izvor: Mondo)

Comments

comments