Politika

Đuka Bizon je pogubio konce: Na protestima u Banjaluci njemu se priviđa “ukrajinski scenario”

Svi naši čitaoci koji redovno posećuju Gerilu, znaju da nam je jedan od “omiljenih” naprednjaka – Vladimir Đukanović.

Što zbog zivopisnih nadimaka koji mu svi do jednog pristaju, a koje kao da je smišljao doktor Marko Atlagić (Đuka Bizon, Đuka Moler, Đuka Đubre), što zbog načina razmišljanja i nedostatka manira, koje pokazuju da je ovaj naprednjak i dalje u duši radikal i da je, za razliku od nekih kolega koji su se “upristojili”, on i dalje sledbenik načina razmišljanja koje je još početkom devedesetih započeo crveni vojvoda Vojislav Šešelj.

PROČITAJTE JOŠ: SKUPŠTINA SRBIJE ZABRANILA HVATANJE, DRŽANJE I UBIJANJE – SLEPIH MIŠEVA?!

Elem, novi Đukin izlet u radikalske poglede na svet mogli smo da vidimo ovih dana, kada je SNS-ov “politički analitičar” na svom You tube kanalu osvrnuo na proteste koji već duže vreme traju Republici Srpskoj, a tiču se ubistva mladog Davida Dragičevića.

Za naše čitaoce koji možda ne prate situaciju sa leve strane Drine, reč je o slučaju koji je poprimio širi društveni karakter, u vidu građanskih protesta. David Dragičević je ubijen, a MUP i vlasti RS su prvo pokušali sve da zataškaju i da predstave kao nesrećan slučaj.

Roditelji Davida Dragičevića tvrde da je on otet, mučen i da su ga na kraju ubili pripadnici MUP RS.

PROČITAJTE JOŠ: SNS-OVI BATINAŠI VEĆ TERORIŠU LJUDE U LUČANIMA

Tvrde i da je njegovo ubistvo planirano ranije, zbog čega je i izrežirana pljačka kuće porodice Rađen, kako bi se pokojni mladić kriminalizovao.

Visoki funkcioneri MUP RS tvrdili su da je u krvi mladića pronađena droga LSD, mada u Banjaluci ne postoji laboratorija za tu vrstu toksikoloških nalaza, a naknadno toksikološko veštačenje u Beogradu i u Austriji pokazalo je da u krvi Davida Dragičevića nije bilo teških droga.

U međuvremenu je sve ovo preraslo okvire borbe jednog čoveka (Davidovog oca) i poprilimilo velike razmere, a vlasti RS, na čelu sa Miloradom Dodikom na čelu ne znaju šta da rade sa toliko ljudi koji se otvoreno bune protiv terora koji oni sprovode.

Tome u prilog ide i jučerašnji skup u Banjaluci, koji je policija RS pokušala da osujeti, tako što je zaustavljala vozila koja su išla ka glavnom gradu RS, o čemu smo izvestili juče uveče.

I na kraju su se u sve uključili i Miletovi saborci iz Srbije, koji pokušavaju nekako da pomognu Međedu iz Laktaša, koga sutra čekaju izbori na kojima sigurno neće pobediti legalnim sredstvima. Pa je Đuka prihvatio posla i zaključio kako je u Banjaluci na sceni – “ukrajinski scenario”, tj. pokušaj da se kroz proteste koji nisu nužno politički obori vlast.

Đuka je to ilustrovao i nekim fotografijama, koje možete videti ispod.

Ako se malo bolje pristetite i kada su proletos u Srbiji bili protesti zbog visokih cena goriva, nekima iz vlasti (čitaj Aleksandru Vulinu) takođe se priviđao “ukrajinski scenario” i Majdan. Pa znamo kako je to završilo…

Dakle, možemo da zaključimo: Đuka i SNS ponovo pokušavaju da pomognu svom ortaku Miletu i da izazovu paniku u RS.

A mi Đukanoviću poručujemo: Moleru, džabe krečiš. I ti i tvoji pajtosi sa obe strane Drine uskoro ćete otići sa vlasti. I pre nego što misliš…

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) GRADONAČELNIK ČAČKA JE KOMPLETNI IDIOT: OVO JE VELIKI DAN ZA ODLIV MOZGOVA IZ SRBIJE!

Comments

comments