Politika

Čeka nas novi cirkus u Beogradu: SNS sprema autobuse za doček Makrona!

Predsednik Francuske Emanuel Makron boraviće u poseti Srbiji 15. i 16. jula, zvanično je potvrđeno danas iz Predsedništva Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: PETORICA POLICAJACA NA SILU ODVUKLI PENZIONERA KOJI JE SA KARIKATUROM PROTESTOVAO PROTIV VUČIĆA!

Dolazak Makrona je trebalo da se dogodi još pre nekoliko meseci, kada je grupa mlađih osoba organizovala demonstracije ispred francuske ambasade u Beogradu, tada su i crnim sprejem išarali spomenik Zahvalnosti Francuskoj na Kalemegdanu, a planirali su i demonstracije na dan posete Makrona.

Loading…

Umesto dočeka kakav zaslužuje čovek koji agituje za nezavisnost Kosova i koji je ponizio Srbiju na obeležavanju sto godina od kraja Prvog svetskog rata, režim Aleksandra Vučića će, narodskim rečnikom, „široko“ da dočeka Makrona.

Kako saznajemo, opštinski odbori Srpske napredne stranke su već počeli sa pravljenjem spiskova i teranjem članova ove partije da obavezno prisustvuju dočeku francuskog predsednika.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SVE SME DA NAM RADI NOVA KOMUNALNA MILICIJA?

Slično je realizovano tokom poslednje posete Vladimira Putina Beogradu, ali se tada veliki broj članova SNS „laktao“ da dođe ispred Hrama Svetog Save. Sada je situacija potpuno drugačija, i vođe opštinskih odbora imaju puno problema da sastave spisak sa „mahačima zastavica Francuske i Srbije“.

PROČITAJTE JOŠ: NAPREDNJACI SE MEĐUSOBNO TUKLI NA SRED ULICE!

(izvor: srbin.info)

Comments

comments