Politika

(FOTO) Evo kako Marijan i SNS uništavaju Narodnu skupštinu!

Naprednjačka blokada Skupštine Srbije sa tonama besmislenih amandmana doživela je kulminaciju početkom ove godine, kada je SNS gomilom amandmana bukvalno ugušio Skupštinu i oduzeo opoziciji priliku da na bilo koji način kritikuje vlast pred lokalne izobre koji su se početkom marta održavali u Beogradu, Boru, Aranđelovcu i Sevojnu.

PROČITAJTE JOŠ: ANIN “NAJTEŽI” DAN – KAKO JE PREMIJERKA PLJUNULA NA USTAV, ZAKONE I MORAL

Naprednjacima se ovakva taktika izgleda osladila, pošto su i posle 4. marta iz Skupštine stizale vesti da se opstrukcija sa gomilom gluposti SNS-ovaca i koalicionih partnera nastavlja.

Ipak, većina javnosti ne zna da je praksu potpuno besmislenih amandmana započeo ni manje ni više nego – Marijan Rističević (na slici iznad sa još jednom naprednjačkom gromadom, Markom Atlagićem)!

Da, jedan od najvećih “intelektualaca” iz redova vladajuće koalicije još u maju prošle godine je počeo da podnosi Skupštini amandmane koji su se od predloga Vlade RAZLIKOVALI TEK ZA JEDAN ZAREZ ili za neku sličnu sitnicu, koja svakako nije menjala osnovni smisao već predloženog zakona.

PROČITAJTE JOŠ: HRTKOVCI – PIROVA POBEDA ŠEŠELJA I VUČIĆA, BRUTALAN PORAZ DRŽAVE I NARODA

Uostalom, lako možete da se uverite na slici ispod kakvi su to amandmani koje je podnosila ova “intelektualna veličina” iz Novih Karlovaca i nekadašnji učesnik “Farme” (gde mu je, po našem mišljenu, mesto).

Tako je Marijan zbog jednog zareza dobijao priliku da, tobože obrazlažući amandman, do mile volje pljuje po političkim neistomišlenjicima.

Sigurni smo da Marijan nije ovu “genijalnost” mogao sam da smisli, već da mu je došapnuo neko od njegovih šefova iz SNS-a. Međutim, ne čudi nas da je baš on PRVI POČEO sa primenjivanjem ovakvih gadosti i niskih udaraca.

U tome je, ipak, pravi šampion!

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) DOKAZ DA JE VUČIĆU POTREBNA MEDICINSKA POMOĆ?!

Comments

comments