Društvo

Fantomski glasači autobusima dovezeni u Beograd – evo i gde su smešteni!

Internetom je večeras počela da kruži poruka o dovoženju fantomskih glasača iz cele Srbije u Beograd, naravno u režiji SNS kartela.

Prenosimo poruku ukoliko do sada niste “naleteli” na nju:

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БЕОГРАЂАНЕ

Ка Београду иде колоне аутобуса и танспортера са полицијом из Крагујевца,Лесковца,Врања,Ниша и осталих градова са југа Србије,неки су већ стигли и налазе се на Звездари у бившој војној касарни која се налази у Волгиној улици,изнад СЦ Олимп.Друго место где се окупљају је код бродогралишта на Новом Београду.Очигледно да се спрема нешто веома озбиљно за недељне изборе.

Proverili smo situaciju u bivšoj kasarni. Svetla su upaljena, autobusi parkirani (jedan od autobusa je policijski) i definitivno ima ljudi unutra. Zbog toga što se radi o vojnom objektu, slikanje je zabranjeno tako da nažalost nemamo fotografije.

Šta se dešava kod brodogradilišta još uvek ne znamo, ali proverićemo.

Takođe, informacija do koje smo upravo došli jeste da su fantomski glasači smešteni i u Školi “Lazar Savatić” u Zemunu.

Nažalost, cifra koja se spekuliše je ogromna, veliki broj glasova će kartel pokušati da ukrade. Naravno, ne smemo da se predamo, jedino ako izađemo u ogromnom broju, poslaćemo kriminalce tamo gde im je i mesto. Zato sutra, nema opravdanja – svi na izbore!

Comments

comments