Društvo

(FOTO): Agonija Novosađana se nastavlja, Zorana nema vremena za njih?!

Rokovi za rekonstrukcije važnih saobraćajnica u Srbiji probijaju sve razumne rokove, na gradilištima često danima nema radnika kao da se namerno produžava vreme za obavljanje posla i pumpaju troškovi. Takvu praksu imala je i predhodna vlast, međutim ono što je u Novom Sadu uradila ministarka Zorana Mihajilović je vrhunac naprednjačke bahatosti koja je razbesnela Novosađane.

PROČITAJTE JOŠ: BEOGRAĐANI I DALJE UPORNO IZLAZE NA PROTESTE, OVO SU NJIHOVI RAZLOZI

Naime, važna novosadska saobraćajnica Sentandrejski put čija rekonstrukcija traje skoro godinu dana trebala je da bude otvorena na Vidovdan što je i praznik Vidovdanskog naselja pored koga prolazi, ali je pomereno jer ministarka Zorana Mihailović nije mogla taj dan da dođe u Novi Sad.

Iako su svi radovi gotovi, iscrtana putna signalizacija, postavljeni znakovi i semofori stanovnici ovog dela Novog Sada nastaviće da se provlače okolnim sokacima i pešače do autobusa jer bez Zorane put ne sme da bude otvoren.

Loading…

Ministarska je na Vidovdan morala da bude na otvaranju aerodroma „Morava“ kako bi aplaudirala predsedniku Vučiću zbog čega se muke hiljada Novosađana nastavljaju još nedelju ili više dana.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) EVO KAKO JE JUČE IZGLEDAO SEVER KOSMETA

Kako Pravda saznaje, novi rok za otvaranje je Ivandan 7. jula ili Petrovdan 12. jula, naravno ako gospođa ministarka nađe vremena. Do tada nezadovoljni građani su sami na više mesta posklanjali barijere i koriste saobraćajnicu, a na licu mesta videli smo i policijska vozila koja koriste ovaj još uvek zatvoreni put.

Vozači voze suprotnim trakama, između biciklista, šetača i dece koja voze rolere. Sve ovo nije bitno jer do otvaranja puta ne može doći dok ministarka ne dođe da se slika.

Tokom rekonstukcije mediji su više puta na licu mesta zaticali pusto gradilište bez ijednog radnika pa i ne čudi zašto je rok za otvaranje probijan više puta. Ipak zadnje odlaganje je posledica bahatosti vlasti.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) NAPREDNJAČKA ŠKOLA: PREDSEDNIK OPŠTINE IMA SAMO 25 GODINA, A VEĆ JE U SUKOBU INTERESA!

(izvor: srbin.info)

Comments

comments