Politika

(FOTO) Raspored Siniše Malog otkriva da se sprema novi rebalans budžeta?!

Gotovo je izvesno da će Siniša Mali konačno sjahati sa grbače Beograda, ali to je isto tako gotovo izvesno da će zajahati Ministarstvo finansija i zameniti Dušana Vujovića, koji je početkom ove nedelje podneo ostavku.

Pustiti Malog da vodi bilo šta, naročito ako to nešto ima veze s novcem je kao mahati crvenom maramom ispred razjarenog bika. Očekujemo da će posle gomile afera koje je napravio dok je bio na čelu Beograda, sada u svoj CV dodati još toliko.

PROČITAJTE JOŠ: “TETKA IZ KANADE” JE MALO DETE ZA MAMU MAJU GOJKOVIĆ: 3 STANA, 4 KUĆE, VOĆNJACI, VINOGRADI…

Međutim, danas smo došli do slika iz Sinišinog nedeljnog rasporeda, koje nam otkrivaju nekoliko zanimljivih stvari.

Prvo, tu je ova fotografija ispod:

Jeste da je malo slabije rezolucije, ali iz nje se vidi da Siniša, posle sastanaka sa američkim ambasadorom ima i sastanak sa izvesnom “Jelenom T” o “rebalansu”.

Pitanje je samo o kom rebalansu? Da li se sprema još jedan naprednjački rebalans budžeta Srbije ili je reč o budžetu grada Beograda? Obzirom kako ga je vodio Mali, ne bi nas čudilo da je u pitanju budžet prestonice. I da ga Siniša ostavlja u dubiozi dok odlazi na novu funkciju.

Druga fotografija je takođe zanimljiva. Ona predstavlja Sinišin raspored za čitavu radnu nedelju.

Pored dana koji su očigledno prazni što se tiče aktivnosti, u njemu su stavke kao što su “trening”, “masaža” “gimnastika”, “plivanje”, “klavir” i slično.

PROČITAJTE JOŠ: BOGATO: SNS-OVAC U ISTOM DANU KUPIO TRI STANA!

Ovo svakako ne izgleda kao raspored čoveka koji vodi najveći grad u nekoj državi. Svakako ne priliči gradonačelniku da u gradu koji ima toliko problema da tokom dana odlazi na masaže, treninge i slično. Izgleda da je Siniši najbitnije koliko ima kilograma i u kakvoj je formi, a o tome da što Beograd propada na svakom koraku izgleda ne razmišlja uopšte!

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): DAJTE OVOM PINKOVOM “NOVINARU” NAGRADU ZA NAJVEĆU VUČIĆEVU ŠLIHTARU!

Comments

comments