Politika

(FOTO) DA SE PODSETIMO: Najveći blamovi SNS – pesma Vučiću na zgradi opštinskog odbora

“Biseri” kojima nas svakodnevno zasipa Srpska napredna stranka su uvek dobar materijal za izučavanje ljudskog ludila. Članovi naprednjačkog kartela kao da se trkaju ko će brže, jače i bolje da se uvuče Vučiću i u toj trci smišljaju neviđene gluposti. Jedna od najverovatnijih je iz Vojvodine, tačnije sa severa Bačke.

PROČITAJTE JOŠ: ANIN “NAJTEŽI” DAN – KAKO JE PREMIJERKA PLJUNULA NA USTAV, ZAKONE I MORAL

Za one koji možda ne znaju, Prigrevica je varošica od nekih 4.000 stanovnika blizu granice sa Hrvatskom, a nedaleko od Sombora i Apatina. Mesto do sada nije bilo poznato po mnogo čemu: tu je Poljoprivredni kombinat PIK Prigrevica, a ljudi koji vole košarku i čuli su za našeg ex-reprezentativca Željka Rebraču, verovatno znaju da je on iz ovog mesta.

Međutim, ovo mestašce će (nažalost) biti poznato i po neverovatnoj gluposti koju je napravio tamošnji SNS. Naime, kako bi Prigrevica dobila posebno mesto u srcu Aleksandra Vučića, lokalni naprednjaci su se dosetili da napišu pesmu predsedniku svoje stranke. Kao da im to nije bilo dovoljno, odlučili su da je odštampaju na velikom platnu i postave na kuću u kojoj se nalazi opštinski odbor SNS-a!

PROČITAJTE JOŠ: HRTKOVCI – PIROVA POBEDA VUČIĆA I ŠEŠELJA, BRUTALAN PORAZ DRŽAVE I NARODA

Pesma ide ovako:

Čak i nas, koji ne podnosimo SNS, napadne blam kada vidimo ovu sliku. Izgleda da sns-ovci nisu našli baš talentovanog pesnika, pošto im se zadnji stih, kao što možete da vidite, ne rimuje sa ostatkom ove pesmice.

Poznata je želja Aleksandra Vučića da stekne Titov kult ličnosti i ovo je verovatno bio jedan od pokušaja da se tako nešto napravi.

To što je sve ispalo glupo i smešno – ne čudi nas nimalo…

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) DOKAZ DA VUČIĆU TREBA MEDICINSKA POMOĆ?!

Comments

comments