Društvo

(FOTO): Doktori u Kruševcu nemaju papira za recepte, pa ih pišu u SNS-ovim blokovima!

Srpsko zdravstvo je ozbiljno bolesno, a sindrom koji će mu doći glave zove se – sindrom naprednjaka.

PROČITAJTE JOŠ: ĐORĐEVIĆU, DAJ OSTAVKU I VRATI SE U ŠOFERSKO SEDIŠTE!

To je zaključak koji može da se donese posle slike koja nam stiže iz Kruševca, gde su lekari, izgleda, ostali bez svojih blokčića u koje inače pišu recepte, pa su počeli da ih izdaju u blokovima sa logom opštinskog odobra SNS-a u Kruševcu!

Zamislite situaciju – nije vam dobro, odete kod lekara (jer, ko bi išao kod naših lekara, osim ako mu baš nije dobro), sedite, čekate da vas prime i kada konačno uđete u ordinaciju i obavite pregled – padne vam pogled na logo SNS-a! Ko ima problema sa živcima ili visokim pritiskom, ovo može da bude vrlo neprijatno. Čak i oni koji nemaju problem sa tim stvarima, mogu da osete mučninu pri pogledu na famozni plavo – crveni logo.

Sad, ako za trenutak zanemarimo činjenicu da SNS MORA DA NAS PRATI ČAK I KAD IDEMO KOD LEKARA, postavlja se pitanje: otkud ovo? Da li je doktor čiji pečat može da se vidi na slici ispod član naprednog kartela, ili jednostavno nema nijedan drugi blok za pisanje, pa mora da piše u naprednjačkom? Valjda zdravstvo nije otišlo toliko daleko da ne može da se odvoji 100 dinara za jedan običan blok i da se tako sačuva obraz lekara i mentalno stanje pacijenata?

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): CRNO NA BELO: DOKAZ DA JE PKB PRIPREMAN ZA POKLON “ARAPIMA” JOŠ OD KAKO JE SNS DOŠAO NA VLAST!

Doktor koji je izdao repept na naprednjačkom bloku radi u Službi hitne pomoći u Kruševcu. Zove se Miloš Curaković i možete ga videti na snimku ispod:

Doktore, ako je slučajno – zaboravićemo. Ako je namerno – možda da razmisliš o promeni profesije. Politika, kakva god da je, ne sme da ulazi u doktorsku ordinaciju!

PROČITAJTE JOŠ: AFERA KRAGUJEVAC: SMENA REKTORA I POVRATAK PROFESORA KOJI PRODAJU ISPITE I DIPLOME!

Comments

comments