Zabava

(FOTO) Kakav fejl: Vučićeva i Stefanovićeva lažna partija šaha i slika koja to dokazuje

Aleksandar Vučić i reč “laž”, kao i sve reči koje istu imaju u svom korenu uvek idu jedno uz drugo. Zapravo, teško je više i zamisliti jedno bez drugog.

Verovatno ste već videli ove slike i verovatno već znate da je jučerašnja čuvena “partija šaha” u Predsedništvu – lažna.

PROČITAJTE JOŠ: AUTOBUSI KOJI SU DOVOZILI SNS-OVCE NA DOČEK PUTINA NISU PLAĆALI PUTARINU! SLOBODAN PROLAZ U ŠIFRU – VUČIĆ

Ali valjda i ne može biti prava kada “fotosešn” organizuje Suzana Vasiljević, dok šahiste glume AV i doktor Nebojša iz Beograda. Već od rečenice u kojoj se pominju ovo troje čoveku dođe muka. Iskreno nam je žao onog šaha koji je morao sve to da trpi…

Ovaj čovek je u svom tvitu objasnio sve. Zaista ne treba biti šahovski velemajstor pa shvatiti ova dvojica juče samo poziraju kako bi pokazali da se “nikoga ne boje”.

I zaista, jedna od prvih lekcija koje se uče u šahu (pored toga kako pravilno rasporediti figure) je to da – jedna figura ne može da “preskače” drugu. Osim ako je u pitanju konj, ali ovde to nije slučaj (kad kažemo “konj” mislimo na šahovsku figuru, a ne nekog od ove dvojice sa slika iznad).

Uglavnom – fejl, što bi rekli mladi.

PROČITAJTE JOŠ: ČAK I MINISTAR PRIZNAO DA POD VLAŠĆU NAPREDNJAKA LJUDI MASOVNO BEŽE IZ ZEMLJE

Tako je završila “velika” šahovska karijera Aleksandra Vučića, koji se do sada hvalio kako je veliki majstor ove igre.

PROČITAJTE JOŠ: DOKLE: TELEKOM KUPUJE JOŠ JEDNOG OPERATERA I NASTAVLJA DA ŠIRI MONOPOL!

Comments

comments