Društvo

(FOTO) LEPIĆEMO DOK NE ODLEPI: Dobar deo Beograda “osvanuo” oblepljen nalepnicama #1od5miliona

Kao što je više puta najavljivano – ni njihove pretnje, zastrašivanja, hapšenja i privatizovanje gradske čistoće neće sprečiti da se u Beogradu i Srbiji nastavi borba za slobodu. Jutros je Beograd “osvanuo” oblepljen nalepnicama #1od5miliona, a jedan delić “atmosfere” možete pogledati u slikama ispod.

Naravno, Goran Vesić i ekipa oko njega nisu ostali dužni, pa su još jednom dokazali da javna preduzeća u Beogradu pripadaju Srpskoj Naprednoj Stranci i poslali radnike Javne Čistoće da se izbore sa najvećom agresijom i najvećim problemom sa kojim se mi kao narod danas susrećemo – sa nalepnicama.

Potpuno očevikano, za radnike Gradske Čistoće samo ove nalepnice su problem, bez obzira što su se prošle godine Beograđani bunili zbog prave poplave plakata i flajera gde se prodaju razne vijagre i kamagre, o čemu su čak i vodeći mediji pisali, bez obzira što su pre par meseci ljudi morali da guraju autobuse jer niko nije očistio sneg, sada kad se pojavio pravi problem – oni reaguju u sekundi.

Ne brinite, njihovi potezi ne mogu i ne smeju da nas zaustave, ono što moramo jeste da im pokažemo da nas ima više i da smo u stanju da u celoj Srbiji širimo istinu.

Comments

comments