Društvo

(FOTO): Plato ispred Crkve Sv. Marka renoviran da bi Folić otvorio svoj novi lokal?!

Izgleda da ni najmanja rekonstrukcija u glavnom gradu ne može da prođe bez neke gluposti vladajućeg SNS-a!

Početkom ove godine brzopotezno je urađeno preuređenje prostora isped Crkve Svetog Marka na beogradskom Tašmajdanu. Novost je da je tu sada, osim parking mesta (koja ionako nedostaju u Beogradu) i nekadašnje taksi stanice sada plato koji je delimično popločan, a delimično je posađena trava. Na samom kraju platoa, u delu bližem crkvi, nalazi se i jedna česma.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) UMESTO KULE BEOGRAD SADA IMAMO SAMO OGROMNU BARU!

Sve ovo, gradske vlasti su uradile bez neke prevelike potrebe, pošto svakako ima i bitnijih stvari koje valja rešiti što se tiče infrastrukture u Beogradu. Dobar deo Beograđana tada se zapitao zašto je sve ovo uopšte rađeno.

Odgovor može biti – zbog želje gradskog arhitekte Milutina Folića (na slici iznad). Naime, ovaj lažni arhitekta je poznat po tome što voli da uništava šta god stigne po gradu, a hobi mu je držanje ugostiteljskih objekata. Već smo pisali o tome kako je uništio park da bi napravio parking za svoj lokal “Gvožđara 1870”, u beogradskoj Savamali. A sada je bacio oko na nekadašnji lokal AIR Srbije na Tašmajdanu.

Naime, kada se pogledaju fotografije u toku i posle rekonstrukcije ovog platoa, lako može da se vidi da je nekadašnja poslovnica AIR Srbije znatno smanjena, odnosno premešetna samo u deo iza ugla, a da je na njenom mestu nikao novi kafić po imenu “ST Mark`s place”.

Kada na ovo dodate činjenicu da je dozvolu za rad ovog kafića, a BEZ PRETHODNE SAGLASNOSTI STANARA koji žive u toj zgradi, dao upravo Milutin Folić – slika postaje jasnija. Sve je urađeno da bi mogao da se napavi novi lokal sa velikom terasom.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): BAHATI VUČIĆ: DOK POLA SRBIJE GLADUJE, ON NOSI JAKNU OD 3,000 DOLARA!

Potrošeno je još novca Beograđana, urađeno nešto potpuno nepotrebno i sve to da bi se bagra u i oko SNS-a dodatno bogatila!

PROČITAJTE JOŠ: PROLUPAO: SNS-OV GRADONAČELNIK NIŠA OKRIVIO DJB I PSG ZA POKLANJANJE AERODROMA!

Comments

comments