Politika

(FOTO) Pogledajte laži SNS-a kojima obmanjuju građane pred beogradske izbore

Sasvim je jasno da i u vrhu Srpske Napredne Stranke svi znaju da rezultati koje su ostvarili u prethodne 4 godine nisu ni najmanje za pohvalu, a rad tandema Siniša – Vesić su najbolje opisali tako što ih se sramote i ne žele da ih predstavljaju kao svoje kandidate.

Ukoliko je gospodin Mali zaista bio “najbolji gradonačelnik” u novijoj istoriji Srbije, zbog čega onda on ne vodi kampanju i ne predstavlja rezultate svog rada? Zbog čega su guraju neka “nova lica” koja ionako nakon izbora neće biti na funkcijama u glavnom gradu i zbog čega se ta “nova lica” koriste kao maske koje bi 5. marta trebalo da padnu i pokažu lice onih kojih se Aleksandar Vučić stidi?

Ne samo da lažiraju sopstvene kandidate već su u nedostatku rezultata počeli da lažiraju i navodne uspehe. Evo samo nekoliko primera koji dokazuju da je cela kampanja vladajućeg kartel laž i da kao što nas je Aleksandar Vučić i navikao u ovih 6 godina koliko vlada Srbijom program njegove stranke je ništa drugo do obmana, prazna obećanja i iskrivljena realnost.

Novi savski most nije napravljen. Novi savski most nije ni započet, a sve što smo do sada dobili jeste najava da će da sruše i onaj stari. Izgleda da neko u vladajućem kartelu gaji ozbiljan fetiš prema rušenju, pa su nakon Savamale, Skadarlije, Ikarusa sada odlučili da im meta bude most koji je preživeo i naciste.

Fabrika vode “Makiš 2” jeste urađena, ali gospoda iz Srpske Napredne Stranke nemaju apsolutno ništa sa tim. Ugovor za izgradnju ove fabrike potpisao je pokojni gradonačelnik Nenad Bogdanović još 2005. godine, a završena je 2013. kada je na čelu grada bio Dragan Đilas.

Još jedna obmana i manipulacija brojkama koju su uistinu funkcioneri SNS kartela doktorirali. Prema podacima “Puteva Srbije”, naime, u periodu 2014-2017 izgradjeno je 72,85 km autoputeva. Ovaj podatak pokazuje da neko laže i to za duplo. Pitamo se ko.

Gore nabrojane laži su samo kap u okeanu. Nastavićemo da objavljujemo i ostale u narendom periodu, a da prekinemo da ih slušamo moraćemo zajedno da reagujemo kada dođe vreme. A vreme je 4. marta.

Comments

comments