Politika

(FOTO): Prošlo je godinu dana od kada je Zorana rekla da je “za nju Koridor 10 završen”

Naš portal još uvek nije angažovao jednog stručnjaka koji bi mogao da malo detaljnije prati sektor građevinarstva i ostale infrastrukture (ako se SNS botovi koji posećuju stranicu pitaju – još uvek nam nije legao onaj novac što su obećali albanski lobisti i zapadne ambasade).

PROČITAJTE JOŠ: GUBITAK PODRŠKE SPC MOŽE DA ZNAČI DA ĆE VUČIĆ PROĆI GORE NEGO MILOŠEVIĆ

Pošto nemamo jednog stručnog novinara za tu oblast, onda nam možda nije jasno kako to da Koridor 10 još uvek nije završen, kad je ministarka Zorana Mihajlović još pre godinu dana (plus jedan dan, izvinjavamo se zbog kašnjenja) izjavila da je “za nju Koridor završen i da će sve biti gotovo do februara 2018”.

Uostalom, u to se lako možete uveriti:

Ako zanemarimo naš pokušaj da budemo duhoviti u uvodu ovog teksta, smatramo da je ovo, bez dileme, ozbiljna tema.

Dakle, resorna ministarka je dala rok koji je probijen za skoro 8 meseci (ZA SADA!). Naravno, ne računamo glupost da je nešto “za nju završeno”, ta kategorija ne postoji kada je reč o bilo kom ozbiljom poslu.

PROČITAJTE JOŠ: SNS SVE ČEŠĆE PRAVI SPISKOVE NEPODOBNIH GRAĐANA!

Od kako je “za nju sve završeno” imali smo nekoliko pucanja potpornih zidova, ogroman odron koji je usledio nakon poslednjeg, predloge da se “ruši brdo”, podsećanje da bi ga “Sloba gađao topovima” (ne znamo da li je ta Vučićeva izjava trebala da nas uteši?) i naravno, novi biser Zoće Babića koji je znao da će brdo da se sruši i nije ništa preduzimao. I to je još priznao pred kamerama!

Pošto se kraj rada na Koridoru 10 ne nazire, Zorana Mihajlović bi makar mogla da manje lupeta i daje nerealne rokove. Jer, za nju je Koridor završen još pre godinu dana. To što je stvarnost demantuje – nije problem za jednog SNS-ovca. Ionako sve što se događa u Srbiji deluje – nestvarno!

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO, BOGOLJUB MILOŠEVIĆ: SA OVAKVIM PREDSEDNIKOM NEMA BUDUĆNOSTI ZA SRBE NA KOSMETU!

Comments

comments