Politika

(FOTO) Providna laž: Opština troši POLA MILIONA na “medijsko praćenje”!

Krađa, korupcija i kukavičluk – tri su glavne odlike SNS kartela na svim nivoima. Kako godine vladavine prolaze, afere se samo gomilaju, a još jedna je na pomolu i to u prestonici!

Ovoga puta u glavnim ulogama nisu već poznati duo Siniša Mali – Goran Vesić, ali teško da i oni nisu negde (makar i u pozadini) ovog zamešateljstva. Naime, beogradska opština Palilula sklopila je ugovor sa firmom “Ninamedia kliping” po kojem isplaćuje toj kompaniji POLA MILIONA DINARA na godišnjem nivou za usluge “medijskog praćenja”!

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): PAKLEN DOČEK ZA ZORANU! JEDVA STIGLA DO VRATA, ORILO SE “LOPOVI, LOPOVI”!

Za naše čitaoce koji možda nisu potpuno upućeni u priču, beogradska opština Palilula jedna je od većih u glavnom gradu i njom (kao i većim delom Srbije) vlada SNS. Tamošnji “šerif” je Aleksandar Jovičić (na slici ispod, rođen 1987.), jedan od najmlađih članova kartela koji drži neku visoku poziciju. Oni koji bolje pamte, možda će se setiti da je upravo Jovičić u februaru prošle godine “svečano otvorio” kontejnere na svojoj opštini! Ako se ne sećate, možete se podsetiti tog događaja sa fotografija koje se nalaze ispod.

Uglavnom, sada je na pomolu još jedna Jovičićeva glupost. Naime, nejasno je zbog čega se pomeutoj firmi plaća tako visok iznos za nešto što je tek grubo definisano “kao medijsko praćenje”.

Koliko je to opština Palilula medijski ispraćena? Koliko dnevno čujete o događanjima u toj beogradskoj opštini? Šta se tamo toliko bitno dešava da je potrebno utrošiti pola miliona dinara da bi se to medijski predstavilo?

PROČITAJTE JOŠ: SNS OSVETA: DOBILA OTKAZ ZATO ŠTO JE OGRANIZOVALA PROTEST?!

Odgovor na sva tri pitanja nije teško naslutiti. Upravo zbog toga se postavlja novo pitanje: na šta se tačno troši novac građana i zašto je sklopljen ugovor čiji se jedan deo može videti na slici ispod?

Kada su građani preko Twitter-a pokušali da pitaju ovo predsednika opštine – on ih je blokirao! Očigledno je da ne želi da odgovara običnim ljudima na šta troši tih pola miliona.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) ZAHTEV ZA LEGALIZACIJU OBJEKTA NA KOPAONIKU PODNET TRI GODINE PRE IZGRADNJE?!

Osim na kamermane i fotoreportere koji ga prate dok svečano pušta u rad nove kontejnere…

Comments

comments