Politika

(FOTO) PRST U OKO SNS: Poslanica opozicije VADI poslaničke kartice naprednjaka koji ne sede na sednicama!

Retko kad nas obraduje bilo kakva vest koja stiže iz Skupštine Srbije.

Zdanje na Trgu Nikole Pašića uglavnom služi da se u njemu ne radi ništa, jeftino jede i pije, ponekad da se dovede i kakva “poslovna pratnja” i da ne nabrajamo sad dalje gluposti kojih smo svi svedoci od kako je višestranačja u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVANJE AFERE “TRGOVINA SMRĆU” UNIŠTILO JE ŽIVOT HRABROG LEKARA, ALI JE PAKAO PROŠAO I NJEGOV SIN!

Međutim, danas smo bili svedoci jedne, za naše prilike, dosta neobične situacije. Naime, poslanica opozicije, tačnije pokreta Dosta je bilo, Branka Stamenković (na slici ispod), odlučila je da se nekako izbori sa neradom i bahatošću iz redova vladajuće većine. I to je učinila na vrlo originalan način.

Poznato je da naprednjaci vole da dođu u Skupštinu, ubace poslaničku karticu u uređaj koji se nalazi na njihovom mestu i potom – odu u nepoznatom pravcu! Šta rade u vreme kada bi trebali da sede i rade posao za koji ih svi mi plaćamo, ostaje nepoznato. Uglavom, kartice u uređajima daju lažnu sliku da postoji kvorum za skupštiska zasedanja, a poslanici se samo pojave kada treba glasati “na zvonce” (neki, doduše, ni tada, pa kolege odrade posao za njih).

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) DRUGI KOSOVSKI BOJ JE NULA PREMA GLUPOSTIMA KOJE JE IVONA JEVTIĆ ODVALJIVALA U DNEVNIKU!

Sada je poslanica Stamenković rešila da im pokvari zabavu i počela je danas da vadi kartice onih poslanika koji nisu tu! Jer zašto da kartice stoje tu, kada su njihovi vlasnici odsutni?

Jasno je da opozicija zbog svoje razjedinjenosti i još mnogih faktora ne može da uradi mnogo u srpskom parlamentu. Sa druge strane, ovakvi potezi pojedinaca pokazuju da bahate naprednjake makar može da se iznervira i izbaci iz takta. Dok ne dođe vreme da im svima vidimo leđa.

Zato, svaka čast za gospođu Stamenković koja je odbila da bude deo cirkusa i koja je imala hrabrosti da gurne prst u oko bahatim kretenima koji uzimaju naš novac dok piju kafu u skupštinskom restoranu ili odlaze u duge šetnje po Beogradu za vreme parlamentarnih sednica!

PROČITAJTE JOŠ: IMAO SAM NESREĆNO DETINJSTVO, MORAO SAM I U ŠKOLU DA IDEM: 20 BISERA PO KOJIMA ĆEMO PAMTITI TOMISLAVA NIKOLIĆA

Comments

comments