Politika

(FOTO): SNS i gradski sekretar za saobraćaj nastavljaju da uništavaju Savski nasip

Građani okupljeni oko udruženja “Savski nasip” ne odustaju od svoje borbe za očuvanje ovog dela prestonice. Uprkos svim poteškoćama na koje nailaze i često ignorisanje velike važnosti koje ovaj problem ima za sve ljude koji žive u Beogradu, njihova borba se nastavlja.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI PROTEST U NIŠU – HILJADE LJUDI PORUČILO “NE DAMO AERODROM”

Poslednji u nizu onih koji žele da uguše ovaj vid otpora i dozvole bahatoj SNS bandi da sa ovim javnim dobrom radi šta god hoće je – Dušan Rafailović (na slici ispod, desno).

Za naše čitaoce koji možda ne znaju o kome je reč, to je čovek koji obavlja funkciju gradskog sekretara za saobraćaj u Beogradu. Pre nego što je izabran na ovo mesto sredinom prošle godine, bio je državni sekretar u ministarstvu saobraćaja, a “impresivnu” radnu biografiju imao je i pre 2012 – 16 godina je radio u GSP-u!

PROČITAJTE JOŠ: OVE SRAMOTNE SCENE SU OBELEŽILE VUČIĆEVU PREDSTAVU U NIŠU!

Jasno je da kadar tog kalibra neće praviti probleme kada mu nadređeni narede da nešto uradi. Tako je verovatno i ovih dana dobio “mig” sa višeg mesta da sa Savskog nasipa ukloni znak o zabrani kretanja motornih vozila na tom mestu. Na taj način i zvanično je obezbedio svojim šefovima (čije vikendice možete da vidite ispod, a jedna je i od bivšeg predsednika Tome Nikolića) mogućnost da se bahate ovde.

Pored toga što će ovo ugroziti pešake i bicikliste koji se ovde kreću, svakako će i zagađenjem dodatno uništiti prirodne potencijale ovog mesta.

Odluka o uklanjanju znaka i dozvola kretanja motornih vozila nije mogla da prođe mimo gradskog sekretarijata i Rafailovića. Zbog toga vredi nastaviti borbu protiv štetočina na vlasti, koje uništavaju i Savski nasip i mnoga druga mesta u Beogradu i širom Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: DA, VUČIĆ JE DOŽIVEO DEBAKL U NIŠU

Comments

comments