Društvo

(FOTO): Vlada Srbije direktno učestvovala u KUPOVINI GLASOVA U BEOGRADU?!

Još uvek nije prošlo ni nedelju dana od lokalnih izbora u Beogradu, Boru, Aranđelovcu i Sevojnu, a sumnje da su ovi izbori bili brutalno pokradeni svakog dana sve više i više rastu.

Naš portal se trudio da izvesti o mnogim nepravilnostima koje su se događale, naročito u glavnom gradu, a čak smo imali prilike da svedočimo i nekim poprilično bizarnim momentima, kao onom kada se čovek sreo lice u lice sa SNS botom koji je bio prijavljen u njegovom stanu!

I dok dokazi ispivavaju svakim danom, danas je do nas stigao još jedan dokument koji nas tera da sumnjamo i umešanost same Vlade Srbije! Na slici ispod možete da vidite dokument koji nas navodi na zaključak kako je u operaciju kupovine glasova i spremanja paketa za “sigurne glasače” bio uključen i kabinet Ane Brnabić… Ne iznenađuje nas, naprotiv!

Ovde možete da vidite koliko novca je izdvojeno za jednokratnu (čitaj: vanrednu) “socijalnu pomoć”. Da, takvu “socijalnu pomoć” smo imali prilike da vidimo, na primer, u Mladenovcu, ali i širom Srbije.

Jedino još uvek možemo da se zapitamo šta su angažovani u ovoj službi tražili za uzvrat od onih kojima su poklanjali pakete i “pomagali” na ovaj način...

Comments

comments