Društvo

(FOTO) Zorana nastavlja da se bahati: Uz papreno skupe torbice, sada ima i skupocene naočare!

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, „Šanelovu” torbicu zamenila je tašnama modnog brenda „guči”, ali ni od ”Šanela” ipak nije odustala, te je u subotu prošetala naočare te modne kuće koje koštaju oko 50.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ: PRIMA 2,5 MILIONA MESEČNO: “BAJATOVIĆ JE NAMERNO GURNUO AZOTARU U STEČAJ, MOGAO JE DA NAĐE BOLJE REŠENJE”!

Iako su na otvaranju „BW Residences“ sve oči bile uprte u „Gučijevu” torbu od pitona, koju je potpredsednica Vlade tom prilikom prošetala, ipak detalj je bio dovoljan da možemo tvrditi da je ona ipak ostala verna „Šanelu”, jednoj od najprestižnijih modnih kuća.

Naime, Mihajlovićeva se tog dana od sunca branila „Šanelovim” naočarima, čija cena na zvaničnom sajtu ovog brenda iznosi 495 dolara, iliti oko 50.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ: SAŠA MIRKOVIĆ: “P..DO, DA LI SI TI NARUČIO UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA?!”

Ovo nije prvi put da potpredsednica Vlade fura proizvode ovog preskupog brenda – ona je pre nekoliko godina podigla prašinu kada se na prijemu povodom Dana državnosti, koji je organizovao tadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić, pojavila noseći klasičnu „Šanelovu” tašnu, čija se cena tada kretala i do neverovatnih 683.000 dinara.

Mihajlovićeva za manje od mesec dana prošetala dve papreno skupe „Gučijeve” tašne – ona se pravdala da je jednu torbu dobila od mame za rođendan, a da su drugu zajedničkim snagama kupili mama, dečko i ona.

– Jučerašnju torbu mi je majka kupila za rođendan prošle godine, a tu malu, što ste videli u američkoj ambasadi, kupila sam pre nekoliko godina. Malo pomogla mama, malo dečko, malo ja, i eto – kazala je ona.

PROČITAJTE JOŠ: SNS-OVCI NA CRNO PRODAJU NAFTU POLJOPRIVREDNICIMA, PO CISTERNI UZMU VIŠE OD MILION DINARA!

Comments

comments