Zabava

Gde svaki horoskopski znak najčešće greši u seksu?

Možda niste primetili ili nećete sebi da priznate, ali greške iz ovog teksta su one koje svaki znak najčešće pravi kada je u krevetu. Dobro pogledajte, pa možda pronađete nešto za šta ranije niste znali da grešite. I što je najvažnije, imate priliku da sve to ispravite u 2018-toj!

OVAN

Nikada ne odajete partneru priznanje koje zaslužuje dok to očekujete od njega. Vi mislite da svaki seks treba da bude opasna avantura, a ako to nije – odmah vam je dosadno. Čim naučite da cenite male stvari, poput one kada partner vrhovima prstiju klizi niz vaše butine, biće vam bolje.

BIK

Sa vama predigra može da potraje i preko sat vremena, a retko ko je baš toliko strpljiv. Ne bi bilo loše da s vremena na vreme priuštite partneru seks na brzaka. Biće vam zahvalan.

BLIZANCI

Morate da prestanete da lažete i sebe i partnera na temu toga šta vama seks zaista predstavlja. Uvek se pravite da je za vas to bezazlena zabava, čak i kad gajite duboka osećanja prema partneru. Nemojte se toliko plašiti istine.

RAK

Previše brinete zbog partnerovih osećanja. Sjajno je to što želite da mu udovoljite, ali je neophodno da se pobrinete i za svoje zadovoljstvo. Ako ne volite nešto što on radi, recite.

LAV

Svako će uživati ukoliko vi ponekda odradite ceo posao, ključna reč je ponekad. Morate pustiti da i druga strana nekad vodi glavnu reč, dopašće vam se.

DEVICA

Vi baš ne volite da isprobavate nove stvari. Za vas je krevet jedino mesto za seks, i imate dve poze koje uvek vrtite. Ne morate da glumite egzibicionistu, ali pokušajte da makar isprobate drugu sobu u stanu, možda vam se i dopadne, a svakako će biti osveženje za partnera.

VAGA

Previše se preispitujete i razmišljate o detaljima. Odlično izgledate i obučeni i goli, a to isto misli i vaš partner. Nema mesta sigurnostima pa ih zaboravite i prepustite se strastima.

ŠKORPIJA

Bilo bi u redu da povedete računa o tome šta govorite u toku seksa, jer neretko svojim dirty talk-om činite da se vaš partner oseća neugodno. Reči koje birate vama su sigurno seksi ali drugoj strani mogu biti uvredljive. Pored toga, vaši predlozi da imate trojku mogu lako da ga ubiju u pojam.

STRELAC

Vi sve vreme razmišljate o tome da li ćete postići orgazam ili ne. Manje se fokusirajte na sam završetak, a više na uživanje u trenutku. Takođe, često fantazirate o drugim ljudima i mestima na kojima biste mogli da imate seks, pa bi bilo dobro kada biste više pažnje obratili na partnera sa kojim ste.

JARAC

Previše ste predvidljivi. Kod vas nema spontanosti pa partner zna koju ćete pozu zauzeti i pre nego što to uradite. Ima toliko varijanti da bi bila prava šteta da ne isprobate još nešto i osvežite svoje dosadašnje navike u seksu.

VODOLIJA

Vama je “kaubojka” nešto najstrašnije što postoji. Isprobajte je makar jednom pa čak i ako se umorite, barem ste probali, a partner će biti presrećan što makar jednom može da se zavali i uživa.

RIBE

Seks je za vas velika stvar. Volite intimnu atmosferu a kada biste poklanjali pažnje samom činu onoliko koliko poklanjate nežnim dodirima i poljupcima tokom predigre, to bi bilo sjajno. Slobodno ponekad budite divlji.

(izvor: srbijadanas.com)

Comments

comments