Društvo

Goran Rakić svečano otvorio – kontejnere!

U Kosovskoj Mitrovici juče su otvoreni novi boksovi za kontejnere, kojih je na 25 lokacija trenutno postavljeno 15. Simbolična ceremonija obavljena je u centru grada, kod kružnog toka, uz prisustvo predstavnika implementacionih partnera – EU, Nemačkog društva za međunarodnu saradnju (GIZ), opštine Severna Mitrovica i Omladinsko-edukativne organizacije ”Sinergija”.

PROČITAJTE JOŠ: UGAŠEN SIGNAL JEDINE NEZAVISNE TELEVIZIJE U NS, DIREKTORKA POČELA ŠTRAJK GLAĐU!

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić rekao je da se instaliranjem novih boksova za kontejnere omogućava lakše odnošenje smeća, napomenuvši da je ovo samo jedan od projekata i da će saradnja biti nastavljena.

– Spomenuo bih projekat za reciklažu koji će biti na novoj deponiji na lokaciji Savina stena i što je veoma bitno, tretiranje medicinskog otpada. Ovim ćemo unaprediti i poboljšati životnu sredinu i uslove u kojima žive naši građani – rekao je Rakić, a prenosi “Radio Kosovska Mitrovica”.

I tako, dok Aleksandar Vučić polako alo sigurno saopštava da se odustaje od Kosova i Metohije, a Aleksandar Vulin iznosi svoje vizije po istom pitanju, Goran Rakić samostalo izgleda može samo da upriliči ovako bizarnu svečanost!

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA JE GORE: VUČIĆ KOJI JE NEDORASTAO SVOJOJ FUNKCIJI ILI NJEGOVI GLUPI SAVETNICI?!

Ako je to čovek u kojeg Srbi sa Kosova i Metohije treba da se uzdaju da će zaštiti njihove interese – onda znamo koliko ima sati.

Ako je za utehu (kakvu-takvu) Goran Rakić nije sam došao na ovako bizarnu ideju, već je istu vrlo verovatno prepisao od još jednog naprednjaka – Aleksandra Jovičića, poznatijeg kao Aca Limar, u slobodno vreme predsednika beogradske opštine Palilula, koji je i sam svečano otvarao kontejnere!

PROČITAJTE JOŠ: GINISOV REKORDER ZBOG JAVAŠLUKA NAPUŠTA VOJSKU SRBIJE!

(izvor: blic.rs, gerila.rs)

Comments

comments