DruštvoPolitika

Gospodo – a sada RAPORT!

Evo dočekali smo i novu 2018. godinu i to ne samo dočekali već i odspavali, probudili se, popili kafu sa aspirinom, doručkovali sinoćnu večeru i odgledali još jednom prvu epizodu serije “Nemanjići”. I nakon svega toga, kao da nam nešto nedostaje. A da, to nešto je gospodo iz vrha vlasti – završni račun!

PROČITAJTE JOŠ: Novogodišnje pismo njemu: Aleksandre, 112 ti majki – da BAŠ 112

Kada su nam pre nekoliko dana 4 jahača apokalipse (Siniša, Vesić, Folić i Mladenović) predstavljali čudo prirode zvano veštačka jelka od 83.000 evra rekli su da je INVESTICIJA u novogodišnji doček jedna potpuno normalna i sjajna stvar. Rekli su da će ta INVESTICIJA da privuče milijardu bugarskih turista od kojih će gradski budžet da inkasira veći prihod nego svojevremeno uprava Fudbalskog Kluba Barselona nakon prodaje Nejmara u Pariz.

PROČITAJTE JOŠ: Ekskluzivno: „Keep Light“ i u Zaječaru i Nišu…

PROČITAJTE JOŠ: Ubice moga predsednika…

E pa gospodo evo doček je završen, Bugari su već stigli do isključenja za Niš, a mi čekamo da vidimo koliki prihod smo ostvarili i šta ćemo sa tolikim parama. Jer da vas podsetimo još jednom, to su gospodo ipak naše pare i nećete se izvući – hoćemo izveštaj!

Comments

comments