DruštvoZabava

Horoskopski znaci u krevetu poređani od najgoreg do najboljeg

Kao i po mnogim drugim osobinama, horoskopski znaci se razlikuju i po senzibilitetu. Ta čulna osetljivost otkriva i njihovo umeće u krevetu. Dok su jedni nežni i romantični, drugi su prave zveri kada je u pitanju vođenje ljubavi. Stoga, ako želite dobrog ljubavnika ili ljubavnicu, pre nego što odete u krevet sa njima, pitajte ih šta su u horoskopu. Naša lista će vam dati odgovor.

1. Blizanci

Blizanci

Foto: astrostyle.com
Blizanci su veoma zavodljiv znak. Drugim rečima, njima je lako da nagovore bilo koga da pođe sa njima u krevet. Blizanci vas tu nikada neće razočarati. Kao savršen spoj intelekta i krativnosti, Blizanci su najbolji znak zodijaka kada je vođenje ljubavi u pitanju.

2. Škorpija

Škorpija

Foto: astrostyle.com
Silina koja teče venama Škorpija toliko je jaka da ako tražite uzbuđenje koje će vas ostaviti bez daha, pronađite najbližu Škorpiju i smesta je odvedite u krevet. Škorpijama nedostaje kreativnost Blizanaca, ali to nadoknađuju neverovatnom izdržljivošću.

3. Vodolija

Vodolija

Foto: astrostyle.com
Sa njihovom parolom “sve je dozvoljeno”, vođenje ljubavi sa Vodolijama svaki put je avantura. Verujemo da imaju ogromnu kolekciju igračaka jer su znatiželjne i sve bi isprobale. Za njih, vođenje ljubavi je istraživanje i eksperimentisanje. Drugim rečima, oboje ćete biti zadovoljni.

4. Vaga

Vaga

Foto: astrostyle.com
Kod Vaga, sve se svodi na strast i izgled. Iako možda deluje površno, kada je u pitanju vođenje ljubavi, to svima ide u korist. Vaga je ljubavnica sa zavodljivim vešom, ona koja pali mirisne sveće i uvek ima spremna ulja za masažu. Kod njih su detalji najvažniji.

5. Devica

Devica

Foto: astrostyle.com
Iako pomalo stidljiva i rezervisana, sve se menja kada odvedete Devicu u krevet. Iako možda nisu najbolje ili nakreativnije, sigurno će uložiti maksimalan trud kako bi vas usrećile. To je nešto što morate ceniti ako je vaš partner Devica.

6. Bik

Bik

Foto: astrostyle.com
Zato što su Bikovi posebna vrsta u krevetu, najbolje je da ih stavimo na sredinu liste. Zavisno od toga šta mislite o dominantnom partneru, Bik bi mogao da bude najbolji ljubavnik/ca u vašem životu. Iako će vam van spavaće sobe spremati večeru i točiti vino, u krevetu voli da bude glavni, a na vama je da odlučite da li vam se to dopada.

7. Ovan

Ovan

Foto: astrostyle.com
Možda nije šefovski nastrojen kao Bik, ali Ovan voli da bude po njegovom – ili da ne bude uopšte. To ne znači da ne brinu za partnerovo zadovoljstvo, ali znači da možete zaboraviti na predigru.

8. Strelac

Strelac

Foto: astrostyle.com
Od svih znakova, Strelac je najzabavniji. Ako želite strastveno, intenzivno vođenje ljubavi, Strelac je loš izbor. To ne znači da su loši u krevetu, već da ne mogu da prestanu sa zbijanjem šala. Smejanje tokom vođenja ljubavi je sjajno, ali postoji granica između zabavnog i apsurdnog.

9. Ribe

Ribe

Foto: astrostyle.com
Kada je u pitanju vođenje ljubavi, kod njih je sve ravno. Iako su veoma osetljiv znak, u krevetu su mlake. Ako vam je ovaj znak avantura za jednu noć, nema sumnje da ćete je vrlo brzo zaboraviti.

10. Rak

Rak

Foto: astrostyle.com
Pre nego što odete u krevet sa Rakom, važno je da se zapitate šta mislite o terminu “vođenje ljubavi”. Zašto? Zato što je to ono što Rak želi da radi sa vama: da vode ljubav na onaj staromodni način kao da su izašli iz užasnog romantičog romana.

11. Jarac

Jarac

Foto: astrostyle.com
Da li je vredno da odete u krevet sa Jarcem? Zavisi od toga koliko vremena imate. Oni nisu ti koji će napraviti prvi potez i u krevetu su pomalo letargični, pa bilo kakvo zadovoljstvo sa ovim znakom podseća na vađenje zuba. Ne kažemo da su loši u krevetu, već da im samo nedostaje magnetizma koji drugi znaci imaju.

12. Lav

Lav

Foto: astrostyle.com
Najgori u celom zodijaku? Lav. Poenta je da je njihov narcizam prepreka njihovom umeću u krevetu. Naravno, mogli bi da porade na tome ako je njihov partner dovoljno strpljiv. Ali, ono što možete da očekujete kada odete u krevet sa Lavom, jeste da on vrlo brzo zaspi jer ne mari za vaše zadovoljstvo.
Image source: astrostyle.com

Comments

comments