Politika

I dok tone na dno – Jutka se šlihta Vučiću

Slučaj nasilnika iz Brusa se podigao na veći nivo – Milutin Jeličić je podneo ostavku, a kao što smo i pisali to nikako ne treba i ne sme da bude dovoljno.

Nažalost, koliko god da nas je zaprepastio celokupan slučaj, naročito one pretnje koje je upućivao, epilog koji je usledio je na neki način još i gori.

Kad smo pomislili da nema dalje – Jutka i režimski mediji su nas ponovo vrlo, vrlo, vrlo neprijatno iznenadili.

Još juče nakon što su objavljene naslovne strane nečega što bi trebale da budu dnevne novine postalo je jasno – ovaj kriminalac je otpisan.

Nažalost nije on otpisan zbog svojih nedela, otpisan je jer je počeo da škodi rejtingu Aleksandru  Vučiću.

U prilog tome ide ne samo današnji tekst u Informeru o kome smo već pisali, nego i izjava koju je Jeličić dao za novine – a to je da podnosi ostavku jer se njegov slučaj koristi za napad na Vučića.

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka potvrdio je da podnosi ostavku na tu funkciju, jer se slučaj zbog kojeg mu se sudi i koji se, kako ističe, dogodio pre nego što je postao član Srpske napredne stranke, koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje SNS. – navodi N1

Sve ovo što se danas desilo još je jedan od milijardu dokaza – za sve Jutke, za sve zločince i za sva nedela, krivac je u zgradi Predsedništva.

Ovaj slučaj ne sme da bude zaboravljen i završen tako što će Jeličić podneti ostavku pa izdržati godinu ipo dana bez funkcije, ne sme ni da bude završen tako što će u narodu ostati upamćeno ono što je blic napisao – da ga je SNS naterao na ostavku.

Za ovaj slučaj Jutka mora da odgovara. Naročito, ne sme samo on da odgovara, on je jedan od ko zna koliko kriminalaca koji plivaju zaštićeni Aleksandrom Vučićem i njegovim medijima. Ako nekom nije bilo jasno juče, danas bi trebalo da bude i zato ne smemo se smiriti dok pravda ne bude zadovoljena.

Comments

comments