Politika

Istina o Jankovićevoj navodnoj želji za funkcijom “Vučićevog premijera”

U poslednje vreme svedoci smo neverovatnog i itekako mučnog serijala napada na Sašu Jankovića i Pokret Slobodnih Građana. Napadi dolaze sa svih strana, od pripadnika vlasti, pripadnika opozicije, režimskih tabloida, bivših članova Pokreta, marsovaca i iluminata, takoreći u poslednjih nekoliko nedelja i “kuso i repato” je pucalo iz svih oružja u pravcu gospodina Jankovića.

Portal Gerila.rs se vodi jednostavnom politikom da neće učestvovati u raskolu ionako krhke opozicije i da neće napadati nijednog iskrenog borca protiv naprednjačkog kartela.

Da se vratimo na temu, najnovija bljuvotina koja je korišćena protiv PSG je navodna vest da je Saša Janković ponudio Vučiću da ga postavi na mesto predsednika vlade. Koliko je ova vest otišla daleko govori i najava emisije na jednoj odvratnoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom u vlasništvu kriminalca bliskog vlasti – “Da li će Aleksandar Vučić dati mandat za sastav Vlade Saši Jankoviću?”
Da, upravo tako glasi najava za gostovanje Aleksandra Vučića u “Ćirilici” i da citiramo gospodina predsednika – imamo transfer blama od nje.

Na temu “Vučićevog premijera” oglasio se i Saša Janković na twitteru i u nastavku teksta prenosimo njegovu izjavu u celini.

Pre bilo kakvih komentara, molimo vas da je pročitajte u celosti, pa tek onda sudite i upirete prstom u pravcu PSG-a, ako ipak pronađete razlog za takvo nešto. Mi naravno nismo.

 

Comments

comments