Politika

Izbori se ponavljaju tamo gde je pobedio – Đilas!

Često kažemo da je ono što se događa u Srbiji smešno ili žalosno, ali sada možemo samo da zaključimo da ova vest nije ni jedno ni drugo, već čista naučna fantastika!

UŽAS: BEOGRADU NE GINU IRENA ILI SINIŠA – ŠANSE 50:50!

Ponovljeni izbori na četiri biračka mesta na opštini Stari grad biće održani u nedelju, 18. marta, na osnovu jednoglasne odluke Gradske izborne komisije.

(FOTO) SNS PUKAO NA DVA DELA – NISU SE DOGOVORILI OKO PODELE PLENA!

Izbori će biti ponovljeni na biračkim mestima 2 – OŠ „Braća Baruh“, 21 – Nacionalna služba za zapošljavanje, 37 – MZ „Terazije“ i biračkom mestu 40 – OŠ „Mihailo Petrović Alas“, saopštio je GIK.

Zbog prigovora birača Miloša Martinovića, 5.384 njegovih sugrađana imaće priliku da na biralištima u nedelju ponovo glasa, a razlog za njihovo ponavljanje je, kako je navedeno u GIK-u, nepravilnosti u utvrđivanju rezultata izbora od strane biračkog odbora. Izbori na pomenutim biračkim mestima se ponavljaju zbog toga što je prilikom brojanja utvrđeno da se broj ubačenih listića ne poklapa sa brojem evidentiranih birača.

REM UPOZORIO, MITROVIĆ HISTERIŠE I PRETI: NEĆE IM BITI DOBRO!

Od gomile prigovora koje je zbog brojnih neregularnosti stigla u gradsku izbornu komisiju, SNS-ovce u ovom telu su zanimali samo ova četiri prigovora. Na sva četiri mesta gde se ponavlja glasanje 4. marta pobedio je – Dragan Đilas!

Slučajnost ili novi dokaz da patologija naprednjaka ne zna granice?!

Comments

comments