Politika

Jako je ozbiljno kad o “preletačima” priča osoba koja je promenila ČAK 5 STRANAKA!

Pojedini mediji od jutros prenose izjavu koju je Maja Gojković dala o tome kako će sprečavati preletanje iz jednog u drugi poslanički klub u Skupštini.

Načelno, sa ovim stavom nema ništa sporno, po našem mišljenju. Preletanje posle izbora uglavnom služi da jedna politčka opcija oslabi a da druga ojača i to mimo toga kakve rezultate postigne na izborima. To u Srbiji radi i vlast i opozicija i to već više decenija, tako da niko od njih nije “imun” na Preletačeviće.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) U INAT BLATOIDIMA: SERGEJ OBJAVIO KLJUČNI DOKAZ DA NJEGOVA FONDACIJA RADI PO ZAKONU

Međutim, kada ovakva inicijativa dolazi od osobe koja je za nešto više od 25 godina bavljenja politikom promenila ČAK 5 POLITIČKIH ORGANIZACIJA, onda je to jednostavno – glupo i neozbiljno. Da ne upotrebimo neki drugi, teži, izraz.

Naime, Gojković Maja je od početka svoje političke karijere 1990. godine bila član sledećih stranaka: Narodna radikalna stranka (1990-1991), prethodnice Šešeljeve Srpske radikalne stranke gde je bila od 1991. pa sve do 2008. godine, odakle je i najviše pamtimo, nažalost. Iz tog perioda je i čuveni slogan “Naša Maja” sa kojim je Gojkovićeva učestvovala u kampanji za prvog čoveka Novog Sada (neki Novosađanin je na plakatu ispod onog “Naša Maja” dopisao – “radikal bez j*ja”), što možda dotičnu i najbolje opisuje.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): ZAŠTO NIKAD NEĆU OTIĆI U LIDL?

Posle 2008. Maja osniva svoju, Narodnu Partiju, sa kojojm uskoro ulazi u URS – Ujedinjene regione Srbije, danas gotovo nepostojeću organizaciju koju je predvodio Mlađan Dinkić. Tu je Maja bila četiri godine, dok 2012. nije izbačena zbog, pazite sad “trgovine mandatima sa DS-om, o čemu nije obavestila organe URS-a”.

I šta kažeš Majo, treba sprečiti preletanje i trgovinu mandatima?!

Posle toga Gojkovićeva je ekspresno postala član SNS-ovog kartela, gde je i danas. Do novog “transfera”, koji će se, sigurno, destiti kada naprednjaci konačno odu sa vlasti.

Eto, takva osoba priča o sprečavanju preletanja iz jedne u drugu stranku. Ne čudi nas, niti smo iznenađeni. Samo smatramo da je trebalo skrenuti pažnju na glupost koja nas je bombardovala iz medija ovog petka.

Znamo dobro kakav će biti rezulat ovog njenog bezobrazluka…

PROČITAJTE JOŠ: BRNABIĆ NAS OTVORENO ZA*EBAVA SA PRIČOM O UČLANJENJU U SNS!

Comments

comments