Politika

Jeremić raspustio odbor u Šabcu

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je, povodom raspuštanja odbora te stranke u gradu Šabcu, da izlazak pojedinaca na izbore na lokalu neće biti tolerisan od strane Narodne stranke.

“Gradski odbor Šapca Narodne stranke je doneo odluku o izlasku na izbore i to ne može biti tolerisano”, poručio je za N1 predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

Jeremić ocenjuje da je građanima data reč da će se izbori bojkotovati te poručuje da u Narodnoj stranci nema mesta za one koji ne mogu da održe svoju reč.

“Ne samo da je jedan od jačih odbora, već jedan od retkih odbora Narodne stranke koji učestvuje u vlasti. Međutim, bez obzira na to što učestvuju u vlasti, doneli su odluku koja nije u interesu građana ni Šapca ni Srbije. Ne možete parazitirati time što ćete zajedno sa Vučićem izaći na ove lažne izbore – lažno pobediti, lažno izgubiti, u svakom slučaju lažno učestvovati. Naredni izbori su lažni, za njih nema uslova, svako ko na njima bude učestvovao njemu neće biti mesta u Narodnoj stranci”, rekao je Vuk Jeremić.

Comments

comments