Politika

Jovanović: “Dijana Hrkalović unizila i zloupotrebila srpsku policiju”!

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović zloupotrebila svoju funkciju i srpsku policiju time što je došla u Lučane na dan izbora i vršila pritisak na gradjane i lokalne policajce sa, kako je naveo, “grupom batinaša kojima su podeljene policijske značke”.

PROČITAJTE JOŠ: POLICIJA PROGANJA AKTIVISTE KOJI SU SPASILI BAKU OD NASILNOG ISELJENJA?!

“Sramota je da srpskom policijom rukovodi osoba bez iskustva, koja ima veze u podzemlju i koja se ne libi da javno provodi vreme sa ljudima iz kriminogenog miljea”, rekao je Jovanović (na slici ispod) televiziji Naša.

Jovanović je dodao da je Dijana Hrkalović odbila da podnese izveštaj u Skupštini Beograda o stanju bezbednosti u prestonici, što je on tražio u ime odborničke grupe “Savez za Srbiju”.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): ODGOVOR NIKOLE KOJA I BEDŽ “1 OD 5 MILIONA” ZAPALILI DRUŠTVENE MREŽE!

“Nije normalno da vrh policije ne želi da preduzme mere za rešavanje problema u Beogradu, čak ni da razgovara o tome sa odbornicima, ali zato imaju vremena da se mešaju u izborni proces u Lučanima”, rekao je Jovanović.

On je dodao da je situacija u Beogradu nenormalna i da je samo ove godine bilo 20 surovih i nerešenih ubistava.

“Beogradski kriminalci su preuzeli kontrolu na ulicama i lokalima”, rekao je Jovanović.

Jovanović je pozvao sve časne policajce i profesionalce da dignu glas protiv politizacije i zloupotrebe policije, kao i protiv “srastanja odredjenih delova državnog aparata sa kriminalnim grupama”.

PROČITAJTE JOŠ: RADNICI IKARBUSA U ŠTRAJKU, NISU PRIMILI PLATE OD SEPTEMBRA!

(izvor: BETA)

Comments

comments