Politika

Jovanović: “Vesić za radove nema podršku ni u svojoj partiji, SNS gubi na prvim fer izborima u Beogradu”

Jovanović je čestitao građanima Topličinog venca, jer su hrabrom i istrajnom borbom odbranili svoj kraj od pokušaja gradske vlasti da nasilno i neosnovano pretvori i taj deo opštine Stari grad u pešačku zonu.

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je danas da posle godinu dana vlasti Srpske napredne stranke (SNS) u glavnom gradu čak 46 odsto Beograđana smatra da grad ide u lošem smeru, dok 36 odsto misli da ide u dobrom smeru i ocenio da će na naprednjaci izgubiti na prvim fer izborima u prestonici.

PROČITAJTE JOŠ: MEŠTANI DELIBLATA IZLOŽENI ZAGAĐENJU, RIZIKU OD EPIDEMIJA I NEODGOVORNOJ VLASTI!

“Jasno je da ova vlast nema podršku građana, kao i da će na prvim fer i poštenim izborima ujedinjena opozicija dobiti duplo više glasova od SNS-a”, rekao je Jovanović televiziji Naša.

Loading…

Odbornička grupa SZS, u ime svih Beogrđana, zahteva od gradske vlasti na čelu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem da hitno završi šminkanje Trga Republike i da u najkraćem mogućem roku saobraćaj oko trga vrati u prvobitno stanje, istakao je Jovanović, koji je i potpredsednik Narodne stranke.

“Upozoravamo Gorana Vesića da ni slučajno ne zatvara trajno za saobraćaj ulice Kolarčevu i Vasinu, projekat za koji nema više podršku ni u sopstvenoj partiji”, rekao je Jovanović.

Jovanović je čestitao građanima Topličinog venca, jer su hrabrom i istrajnom borbom odbranili svoj kraj od pokušaja gradske vlasti da nasilno i neosnovano pretvori i taj deo opštine Stari grad u pešačku zonu.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): UŽAS NA GRANICI: ZAPALIO SE AUTOBUS PUN PUTNIKA!

Jovanović je najavio da će odbornička grupa SZS tokom predstojećeg vikenda obeležiti godinu dana “Vesićevog gradonačelnikovanja”.

“Očekujemo da zamenik gradonačelnika tom prilikom izađe pred građane i kaže šta je uradio u poslednjih godinu dana, osim što je otvorio 200 metara Ulice Bore Stankovića, koju je rekonstruisao 20 meseci, odnosno 0,3 metra dnevno”, rekao je Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE VALJDA REKORD: RADNICI U ČAČKU 16-TI PUT ODBRANILI SVOJU FABRIKU OD IZVRŠITELJA!

(izvor: espreso.rs)

Comments

comments