Zabava

Kada probate OVO, zaboravićete običan seks

Možda će vas priča o ovoj od skora popularnoj tehnici iznenaditi, ali reč je o sasvim novoj dimenziji kada je seks u pitanju. I ne preterujemo kada to kažemo, a sami ćete se uveriti i zašto je to tako.

Kažu da su najbolji orgazmi oni koji morate da čekate, a za to postoji i termin “edžing” (od eng. edge – ivica).

Potrebno je da dođete veoma blizu vrhunca i onda da se povučete. U pitanju je pojačavanje uzbuđenja, čekanje, žudnja, približavanje ali oslobađanje tek nakon svega toga.

U nastavku vam donosimo deo priče o seksu koju možete i sami isprobati:

“Suzdržavanje od orgazma je neverovatno ugodno. To je vrlo pametan način za korištenje tzv. erotske jednačine: Prepreka (Hoću li smeti doživeti orgazam?) + Zabrana (Bolje da ne svršim dok ova igra ne bude gotova, a preklinjanje nije nimalo feministički!) + Iščekivanje (Hoću li ovaj put doživeti orgazam?) + Želja (Molim te, da ovaj put dođem do kraja!)

“Edžing” (suzdržavanje od orgazma) postalo mi je omiljena seksualna igra i rado preporučujem ljudima da je igraju u paru ili sami. Kad sami igrate “edžing” okružite se omiljenim igračkama i postavite tajmer. Dozvolite sebi određenu seksualnu aktivnost samo onoliko dugo koliko je trajala i poslednji put. Kad sat zazvoni – obustavite sve! Nakon toga morate pričekati bar pet minuta pre nego nastavite. Odgađajte tako orgazam bar tri puta pre nego svršite.

Kad je najbolji seks u pitanju, ne radi se samo o genitalijama već o korišćenju seksualne energije. “Edžing” je odličan način da postignete užitak i budete nestašni.”

Pogledajte i naše glavne priče za danas:

Neverovatno: Državna agencija dala Pinku 3,2 miliona evra

Vesić sprema novu pljačku Beograđana

Vučiću, izađi iz Vlade sa Haradinajem i biće rešeno ubistvo Ivanovića!

Comments

comments