Zabava

Kada su žene SIGURNO raspoložene za seks?!

Muškarci obično optužuju žene da nisu raspoložene za seks svaki put kad su oni – a zašto ne bi iskoristili ove situacije?

Kad su žene napaljene, pitanje je koje će pre ili kasnije postaviti svaki muškarac kojeg je draga odbila u krevetu i okrenula se na drugu stranu da spava.

No, nije to baš tako jednostavno – žene su jednostavno raspoložene za seks u nekim drugim trenucima koje treba kvalitetno iskoristiti. Sigurno ste doživeli seks pomirenja – nema boljeg načina da se odnosi poprave nakon žestoke svađe.

Neki koji su održavali vezu na daljinu sigurno su vam ispričali prilično sočne priče kad su se nakon par meseci napokon našli nasamo s partnerom ali isto je dobro i kad uđete u vezu s ženom koja je dugo bila sama – vatromet je zagarantovan.

Ipak, vratimo se mi na normalne situacije … Recimo, dobro je iskoristiti kreativnost svoje drage – kad je u zanosu, bilo da kuva neki komlikovani specijalitet ili slika pejzaže, prilazak u pravom trenutku oslobodiće pravu oluju.

Ciljajte ovulaciju – ma koliko to vama zvučalo sumanuto, upravo su tada hormoni potpuno podivljali i žena je sigurno napaljena, stoga krišom pratite njen menstrualni ciklus. Dobro će poslužiti i malo ljubomore – ako vidi da neka vaša kolegica ili prijateljica flertuje s vama, sigurno će poželeti da vam pokaže zašto ste odabrali baš nju.

Za kraj – seksi film. Ne oni koje krišom gledate, nego neki koji bi i ona izabrala (romantična komedija), no vi pre toga proverite da li ima vrućih scena …

(izvor: pravda.rs)

Comments

comments