Zabava

Kako da je odvedeš u krevet za pola sata?

Pročitajte strategiju namenjenu tome da u kratkih trideset minuta zavedete, osvojite i provedete noć sa nepoznatom devojkom.

Lokacija

Dakle, kako upoznati ženu i navesti je da odmah poželi da podeli postelju sa vama, a sve to u pola sata? Vrlo težak zadatak, jer nema mesta za greške.

Za tako nešto pripreme moraju biti razrađene do najsitnijih detalja. Prvo je na redu odabir mesta i prilike. To neka bude neki klub, kafana, žurka, venčanje, krštenje, svirka. Koncerte i mesta sa glasnom muzikom izbegavajte, osim ako možete da smuvate devojku samo mimikom. U tom slučaju, skidamo vam kapu!

Kafić takođe nije pogodna opcija, jer se devojke tu skupljaju da ispijaju kafu i tračare sa drugaricama, tako da im odlazak na seks sa dečkom koga su tek upoznale, u ovakvoj situaciji, nisu ni na kraj pameti.

Selekcija

Sledeći korak je odabir žrtve. Kada uočite objekat vašeg interesovanja, obratite pažnju na više od njenog izgleda. Držanje njenog tela govori o njenom odnosu prema seksu. Način češljanja kose, prava leđa, odlučan hod, otvoren osmeh i zavodljivo koketiranje znakovi su koji dovode vodu na vaš mlin. Ženu nemojte procenjivati po njenoj odeći ili njenoj šminki, već obratite pažnju na njen govor tela i nivou opuštenosti. Reći će vam mnogo više od kratke suknje i jake šminke. Ukoliko se bazirate na neku frigidnu, napucanu, silikonsku kraljicu, samo ćete izgubiti vreme, jer su one navikle da im se momci konstantno upucavaju, tako da vas neće ni primetiti. Osim ako vozite besna kola i imate poveći bankarski račun. A to vam ne treba, čak ni na jednu noć.

Prvi kontakt

Sad kada ste uočili metu, sledeći korak je da uspostavite kontakt. Prvo morate da joj uhvatite pogled. Gledajte je dugo, od glave do pete, sve dok vas ne primeti. Dug pogled, ne znači da buljite u nju kao pavijan, dok vam bale cure niz usta. Treba da je gledate suptilno, a opet dovoljno zavodnički i pomalo bezobrazno, dovoljno intrigantno da vas primeti. Jeste da je možda teško, al bez muke nema nauke.
Kada primetite da ste ostvarili očni kontakt i da se krišom osmehuje, vreme je da joj priđete. Ispravite se, nabacite svoj najšarmantniji kez i ležerno došetajte do nje. Pokušajte da to što kažete bar bude smisleno, ako vam već ništa originalno ne pada na pamet. Bolje je i da je upitate nešto uopšteno – kako se provodi, kako se zove, nego da prosipate fore da li joj je tata terorista ili da li je bolelo kada je pala iz raja, izvini gde si sakrila krila i slične patetične fore. Devojke mrze takve ulete, izvrištaće vam se u facu od smeha i uputiti vas ka obližnjoj ustanovi za mentalno obolele.
Vaš pristup mora je gurnuti na pravi kolosek i usmeriti na prugu koja vodi do seksa. Zato ne okolišajte. Ali budite pristojni. Ako odmah lupite nešto tipa: „Mala, ‘ajmo do mene, da te izvrtim ko čigru“, veća je verovatnoća da ćete dobiti tresku nego što ćete nešto da otresete.

Dodiri

Kada uspete da ostvarite verbalni kontakt, pređite na dodire. Oni treba da izgledaju nenamerno i nenametljivo, ali pri tome moraju biti nežni i nedvosmisleni.

Zvuči teško, ali vredi se potruditi. Naime, bliskost tela učiniće svoje, a ako vam je i hemija naklonjena vaše će mogućnosti za uspeh biti daleko veće. Pozovite je na ples, čija erotičnost mora biti nedvosmislena. Ne sakrivajte svoju erekciju nego joj pružite priliku da je oseti, kako bi znala da vas privlači, ali ne nabijajte se previše na nju ko kuče kad naskače na nogu. Ako se u takvom trenutku između vas dvoje uspostavi erotska napetost, tada će je u mislima dodir vašeg nabreknuća odvesti tamo gde je želite imati. Ako vas sama ne pusti u svoj prostor tolerancije, nemojte joj se pokušati nametati, a nikako je nemojte pipkati ili nešto slično glupo. Takvo nešto rade samo blesavi klinci i zagoreli likovi koji su seks imali prošlog veka. U svemu tome uopće nije važno što plešete i kakav ste plesač. Morate da joj stavite do znanja da je želite toliko da vas boli, a istovremeno da je ne napadate kao sivonja.

Prvi poljubac – akcija

Pretpostavimo da ste prvi deo zadatka obavili uspešno. Privukli ste njenu pažnju, zaplesala je sa vama ili sedi u uglu lokala, priljubljena uz vas. Napetost je u vazduhu, leptirići u želucu, a oboje znate da će vas poljubac lansirati u ludo strastvenu noć, ali teško je preći prag prvog pravog fizičkog kontakta.
Najjednostavnija taktika je da je pogledate u oči, zatim u usne, ponovno u oči i lagano krenite u prvi napad.
Ako naletite na devojku koja puno priča i uvidite da će večer biti vrlo duga, tada vam ne preostaje ništa drugo osim direktnog napada. Na usne joj stavite prst, naravno ne onaj koji ima miris cigareta, belog luka, vina ili nečeg drugog nepodobnog takvom trenutku, i strastveno je poljubite.
A možda neće ni doći do toga. Devojke koje imaju veze za jednu noć, tačno znaju šta hoće, tako da neće gubiti vreme već će sama preuzeti inicijativu.

Gde otići?

Vaše su usne na njenim, istražujete i brojite plombe, a vama u glavi odjekuje samo jedno pitanje: gde? Kod vas ili kod nje? Pa logično je da ćete ići kog onog kome je prazan stan, kako vas ne bi ometali radoznali cimeri, roditelji, mlađi brat ili baba. Pošto ovo nije Zapad, i ekonomska situacija je takva kakva jeste, postoji mogućnost da oboje još uvek živite u roditeljskom domu, tako da opcija gužvanja čaršava u mekom krevetu otpada, tako da hajde da razmotrimo druge opcije.
Ako se nalazite u prepunom lokalu, u kome je red za WC dug 15 pijanih tinejdžerki, to otpada. Ako se slučajno nalazite na nekom masovnom porodičnom okupljanju, ili venčanju, tada obično negde u blizini imaju neku sobu ili apartman, koji možete unajmiti. Kupite manje slika, preskočite naručivanje pesme, i skrpićete se nekako.
Ako ste na privatnoj zabavi, možete iskoristiti praznu sobu, kupatilo, garažu, podrum, terasu, dečiju sobu…
Često najrealnija mogućnost je automobil. Pod uslovom da neko od vas dvoje poseduje isti. Postoji i mogućnost seksanja u nekom tamnom uglu lokala ili okolnih ulica (šume, parka, garaže). Možda ćete se potruditi, na vreme obezbediti smeštaj (dakle pre nego što uopšte pođete u akciju) ili pozajmiti stan od nekog dobronamernog druga koji želi da vam pomogne u naumu da prekinete seksualni post.

Napomena: Alkohol nije neophodan, mada će vam dosta olakšati ako je devojka blago pripita.

Posle ovih trikova za pripadnike jačeg pola, pročitajte i naše glave priče za danas:

Đuriću, odlazi!

Vučić direktno krši slobodu medija!

Skandal: Fantomska fabrika dobija JOŠ 230 hiljada evra

Comments

comments