TechnologyZabava

Kako da koristiš Youtube i telefon, a da ne prekineš snimak

Mnoge nervira što na telefonu ne mogu da rade ništa dok slušaju muziku na Youtube-u. Međutim, stiže rešenje.

Uskoro ćete moći normalno da koristite sve opcije na telefonu, a da se pritom u pozadini čuje muzika sa Youtube-a ili neki video-snimak.

Ako ste korisnik Androida, sve što treba da uradite jeste da YouTube otvorite preko Google Chrome-a, zatim pronađete ociju “meni”, odnosno kliknete na tri tačkice koje se nalaze u gornjem desnom uglu ekrana. Kad se izlistaju opcije, aktivirajte opciju “Request desktop site”, odnosno “Traži klasičnu stranicu”.

Nakon toga samo treba da izaberete pesmu, prihvatite “pop upove” koje vam YouTube ponudi i aplikacija će vam raditi u pozadini, dok se vi normalno dalje služite telefonom.

Ako se pesma zaustavi kada napustite Chrome, samo prstom prevucite ka dole i otvoriće se vaš klasični kontrolni pretraživač u kom ćete imati prečicu pomoću koje možete jednostavno ponovno da pusitte pesmu ili prebacite na neku drugu.

Za korisnike iOS-a stvar je još jednostavnija. Ako se služite iPhoneom, samo treba YouTube da otvorite preko pretraživača Dolphin i aplikacija će vam normalno raditi u pozadini telefona.

(izvor: b92.net)

Comments

comments