DruštvoIzbor Urednika

Kako se po nalogu Zorana Babića uništava Bukovička Banja

Da je SNS interesna družina, okupljena oko plena zvanog država Srbija znali smo svi, međutim svakodnevna nova otkrića nas itekako iznenade i zaprepaste.

Razgovarali smo još jednom sa našim čitaocima iz okoline Aranđelovca o situaciji o Bukovačkoj Banji i tome zašto se ona nemilosrdno uništava. Evo i šta smo saznali.

Čuvena Bukovička Banja iz Aranđelovca poslednjih godina nalazi se u nemilosti SNS-a.

Banjski turizam u Srbiji koji se sve više razvija postaje jedna od ozbiljnih privrednih grana u Srbiji koja privlači na hiljade turista.

Jedna od najstarijih banja u Srbiji, poznata kao Bukovička Banja iz Aranđelovca je jedna od retkih koja poseduje kompletnu infrastrukturu za goste kao i banjsko lečilište i banjski park na 23 hektara u srcu grada.

Šta se to dogadja da je Bukovička Banja poslednjih godina u zapećku, a da je turizam u ovom gradu iz godine u godinu sve gori i gori.

Dešava se da je Aranđelovac van interesne zone SNS-a kao banja i da se pre njega na prvom mestu nalazi Vrnjačka Banja odnosno čuveni Zoran Babić. U to ime u dogovoru Zorana Banića i opštinskog rukovodstva došlo je do dogovora da se Aranđelovac stavi van mape naboljih banja u Srbiji i ovaj plan se detaljno sprovodi na sledeći način.

U sred sezone raskopava se glavna ulica koja je žila kucavica grada i u kojoj se nalaze svi lokali, počevši od ugostitljeskih objekata, kafića, restorana, pa do butika i prodavnica…

Samo ove godine Aranđelovac je pretrpeo milionsku štetu zbog ”radova u gradu” i nedolaska turista.

Druga veoma bitna stavka su dešavanja oko privatizacije hotela u parku Bukovička Banja koji se prakticno urušavaju, ali predsednik opštine Bojan Radović i Milosav Milojević narodni poslanik za to ne haju.

Staro zdanje i Hotel Šumadija koji su bili ponos Aranđelovca i Banje su sada ruglo, ali opština ne da investitoru da na njima započne radove, tako da je došlo do raskida ugovora o privatizaciji.

Inače ovaj trojac Zoran Babić, Milosav Milojević i Bojan Radović se i javno hvali kako su uspeli iz Aranđelovca da oteraju investitora.

Naravno u ovoj igri niko i ništa ne radi za džabe.

Predsednik opštine Bojan Radović i Milosav Milojević dobili su po apartman u Vrnjačkoj Banji, ali i više desetina hiljada evra kako bi sproveli svoje namere u uništavanju Aranđelovca.

Ono što je najgore jos se ni ne nazire kraj uništavanju Aranđelovca, kao što se ne nazire ni kraj radova na glavnoj ulici u Arandjelovcu koji traju već šest meseci.

Turistička sezona u Aranđelovcu je propala, a Vrnjačka Banja beleži rekordne posete.

Comments

comments