Politika

Ko je čovek kome je MUP SINOĆ IZDAO LIČNU kartu na ime Beli?!

Ljubiša Preletačević Beli ipak izlazi na izbore u Beogradu. I to posle spleta neverovatnih i pomalo sumljivih okolnosti tokom jučerašnjeg dana.

Nevladine organizacije CeSid i CRTA, koje kao posmatrači prate sednice Gradske izborne komisije, saopštile su na svojim tviter nalozima da je lična karta Ljubiše Preletačevića Belog, potpisnika saglasnosti da bude nosilac izborne liste, izdata 21. februara 2018. godine, kao i da je saglasnost overena kod notara sinoć u 20:58.

“Neki novi čovek imena Ljubiša Preletačević postao danas, dao saglasnost, aneksirao i to je to”, naveo je Bojan Klačar iz Crte na svom Tviter nalogu.

CeSid je objavio na svom tviteru i rezultate glasanja u Gradskoj izbornoj komisiji:

Izborna lista “Ljubiša Preletačević BELI – Zato što volimo BELOVGRAD” proglašena je sa 22 glasa “za”, 7 glasova “protiv, uz 2 uzdržana.

Na društvenim mrežama je objavljena i lična karta sa fotografijom na kojoj se vidi da je nekome sa imenom Ljubiša Preletačević Beli Policijska uprava za Beograd izdala ličnu kartu 21. februara ove godine.

Ovu fotografiju okačio je i Luka Maksimović, osoba koja je na ranijim predsedničkim izborima glumila fiktivnog lika Ljubišu Preletačevića Belog, s komentarom “Saglasan gosn Ljubiša. Kec u rukavu- LISTA broj 22! Ave”.

https://twitter.com/avebeli/status/966554737310040064

(izvor: N1)

Comments

comments