Društvo

Ko je Irena – Vučićeva starleta i “mis parlamenta”!

Irena Vujović, aktuelna predsednica opštine Savski venac, prema kladionicama, važi za jednog od SNS-ovih favorita za mesto gradonačelnika Beograda.

Ukoliko se dogodi da ona dođe u fotelju gradonačelnika, biće to novo dno naprednjaka, pošto će gradonačelnica glavnog grada postati osoba koja nema NI DAN RADNOG STAŽA izvan politike, ima diplomu sa MEGATRENDA (a poznato je kako se diplome tamo dobijaju i ko ih je sve imao) a može da se pohvali i da je proglašena za MIS PARLAMENTA!

Irena, pored svojih izazovnih fotografija sa društvenih mreža, od kojih je najpoznatija ona na kojoj pozira u negližeu sa leopardovim printom, može i da se “pohvali” titulom “najlepše u skupštini” iz 2014. godine.

Međutim, ovde bi trebalo istaći da je ovo takmičenje svojevremeno organizvao jedan od blatoida bliskih vlasti, tačnije “čitaoci i posetioci” njihovog portala su mogli da izaberu svog favorita. (ovde namerno ne želimo da navodimo ime lista, ali sve se lako može “izguglati”).

I taj izbor bi sam po sebi bio dosta sumnjiv da dodatno nije obojen time da su “misice” bile isključivo iz SNS-a ili stranaka vladajuće koalicije! Poslednja, koliko je poznato, bila je Marija Obradović…

Na kraju, Irena može da se pohvali radnim stažom u kartelu, vrtoglavim uvećanjem njene imovine (vidi sliku) i nameštenom titulom najlepše u srpskom parlamentu, kome još samo fali modna pista i da se poslanice šetaju u bikiniju. Jer sve ostalo smo već videli.

Zbog svega ovoga (i još hiljadu gadosti iz kuhinje SNS-a) u nedelju izađite na izbore i sprečite da lažne misice i njihovi šefovi i dalje vladaju Beogradom!

Comments

comments