Politika

Koliko su se Vesić i ekipa ugradili u projekat “Pasarela”?!

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju (SZS) u Beogradu Nikola Jovanović izjavio je danas da postoje osnovane sumnje da je projekat “Pasarela” na Kalemegdanu novi primer “velike korupcije” beogradskih vlasti.

„Radi se o velikoj ‘ugradnji’ ljudi iz gradske vlati, obzirom da svi ovi radovi, sa sve liftom, ne mogu da koštaju više od 800.000 evra, dok se ovaj projekat fakturiše skoro dva miliona evra“, kazao je Jovanović.

Loading…

Jovanović je kazao da je taj projekat besmislen i da bi umesto njega, za mnogo manje novca, „posao mogao da obavlja“ i pešački prelaz.

PROČITAJTE JOŠ: DRŽAVA SE BAHATI ČAK I KADA JE ESCAJG U PITANJU!

On je istakao da je to nastavak politike gradskih čelnika „skupo, a glupo“, ali da je poenta da se to ne plaća od njihovog novca, već iz džepova poreskih obveznika.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kazao je da je taj savez pokrenuo internet akciju na sajtu SZS u kojoj građani mogu da glasaju o „najbesmislenijem projektu gradske vlasti“.

PROČITAJTE JOŠ: KO STOJI IZA PRETNJI SMRĆU VIDOJKOVIĆU I KULAČINU?

Predstavnici Saveza za Srbiju napravili su danas ispod kalemegdanske pasarele improvizovani prešački prelaz od papira želeći da pokažu da bi izgradnja pešačkog prelaza bila mnogo jeftinija.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): 3. JUL – DAN KADA JE UMRO “JAVNI SERVIS”

(izvor: srbin.info)

Comments

comments