Društvo

“Krstić je mali Gebels, bednik i neobrazovana osoba pilećeg mozga”: slavni reditelj UNIŠTIO Krleta!

Reditelj Goran Marković odgovorio je marketinškom stručnjaku bliskom svakoj vlasti Nebojši Krstiću, nazvavši ga “tvorcem lažnih vesti i izmišljenih podataka”.

Naime, Krstić je, prema rečima Markovića, u kolumni izneo laži o njemu, ali mu Marković nije ostao dužan.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆEVA POSETA IMA ZA CILJ DA UBEDI SRBE DA ĆE IM BITI BOLJE U VELIKOJ ALBANIJI

– Znam odavno da se Krstić jedino time i bavi. U pitanju je jedna vrsta malog Gebelsa, u skladu sa mogućnostima te neinteligentne i neobrazovane osobe, koja od “vrlina” za posao koji obavlja jedino ima nakazni moral – napisao je Marković.

Marković je rekao da sve što je Krstić svojim “pilećim mozgom smislio je laž”.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) OVAJ JE DNO ČAK I ZA STANDARDE SNS-A: BIZON, MOLER I ĐUBRE ZAJEDNO PLJUJU OLIVERA IVANOVIĆA

– Poslednja bljuvotina koju je “marketinški stručnjak” smislio jeste tvrdnja da sam ja, navodno, izjavio kako je Zoran Đinđić “šef mafije”. Tako nešto može da izmisli samo najobičnija pačavra, pravi pravcijati bednik – napisao je Marković (na slici ispod).

Inače, Krle se juče opet izblamirao kada je pokušao da bude pametan i objasni kako nije problem u njegovim tvitovima, nego u Savi Janjiću, svešteniku iz manastira Visoki Dečani. Krle ga je naime, donedavno hvalio, a onda je odjednom “otkrio” da otac Sava radi (ni manje ni više) za CIA i da je mu je cilj da Srbija prizna nezavisno Kosovo. Mi smo u tekstu koji možete pronaći na ovom linku objasnili zašto je Krle glup i pokvaren, a slavni reditelj Goran Marković je na svoj način obe ove stvari i potvrdio.

PROČITAJTE JOŠ: POSTOJI SNIMAK NA KOME ČELNICI KORIDORA PRIMAJU MITO: INŽENJER KOJI JE NAPUSTIO OVU FIRMU OTKRIVA NEPOZNATE DETALJE

(izvor: espreso.rs / gerila.rs)

Comments

comments