Društvo

Kurir i Tanja Popović – Od ljubavi do mržnje

Bivši veliki kritičar Vučićeve vlasti, list i portal kurir.rs, okrenuo je ploču i krenuo da piše hvalospeve o “hrabrim ženama“ ispred Skupštine grada. Najhrabrija među njima bila je SNS uzdanica i bivša saradnica Nebojše Stefanovića, Tanja Popović.

Naime, uzdanica naprednjaka je pre dve godine brutalno oplela po vlasniku ovog lista, tako što je napomenula da je grad Beograd pokrenuo inicijativu da gradi montažne vrtiće koji koštaju oko 30 miliona dinara za stotinu dece.

– To znači da bi za šest miliona, koliko Rodić duguje bankama, i za nekoliko miliona evra koliko duguje za porez moglo da se izgradi bar 35 vrtića, istakla je Popovićeva za Pink.rs

Popovićeva je poručila da gospodin Rodić samo treba da plati porez državi i ono što duguje državnoj banci.

– Neka se ne brine koliko će vrtića grad od tih para da izgradi. Sasvim sigurno bar desetak puta više od njegovog pajtosa Đilasa – dodala je ona.

Nakon toga, portal Kurir nadnaslovom i naslovom ismeva Popovićevu: Ljudi, mi plaćamo ovo! Kakva blamaža funkcionerke SNS!

Danas su “u ljubavi“ i portal espreso.rs takođe u vlasništvu Aleksandra Rodića, prenosi vest agencije Beta hvalospevnim naslovom:

PONOSNA SAM ŠTO SAM BILA U SKUPŠTINI I ŠTO PODRŽAVAM VUČIĆA: Tanja Popović o nasilju ispred Starog dvora

Koliko će još dugo ‘‘Kurir“ biti najomiljeniji list naprednjaka, ostaje da vidimo do novog okretanja ploče.

(Izvor: Intervju.rs)

Comments

comments