Politika

Lukas “poklanja koncerte” jer voli SNS!

Predsednik IO SNS Darko Glišić rekao je da je estradni umetnik Aca Lukas prijatelj te stranke i da je javno podržava.

Kako prenosi Užička nedelja, to je bio odgovor da li je koncert Lukasa u Sevojnu deo kampanje SNS.

“Aco Lukas je prijatelj stranke i on nas javno podržava. Mi njemu ne možemo da zabranimo da nas javno podržava i on poklanja koncerte. Sinoć je poklonio koncert u Obrenovcu, kao što je pre neki dan u Lazarevcu, večeras je u Mladenovcu, a 13. februara je u Sevojnu. Hvala mu”, rekao je Glišić.

Glišić se osvrnuo i na lokalne izbore u Sevojnu.

“Našim članovima se zamera što ostavljaju olovke i kalendare, za razliku od nesrećnog Stamatovića, koji im ovde nudi 10 ili 20 evra bez ikakve politike i plana, uz uvek prisutnu mržnju prema Aleksandru Vučiću. Nema Sevojno njiva i hotela, koje može da proda kao Čajetina, pa da može od toga da žive sv … On je osvojio 20.000 glasova manje od nevažećih listića, ali ima para da galami i dere se, on je bezobrazan i valjda tim bezobrazlukom hoće da brani sve ono nečasno i nepošteno što radi”, rekao je Glišić i Milana Stamatovića, predsednika Zdrave Srbije nazvao jednim neobrazovanim, bahatim i osionim čovekom.

Glišić je komentarišući rad Gradskog odbora SNS u Užicu rekao da ”je bilo problema, da su se malo opustili pa su morali u nekim unutarstranačkim dogovorima da budu malo oštriji”.

(Izvor: b92.net)

Comments

comments