Politika

Marinika Tepić izazvala Anu Brnabić na duel!

“Predlažem Ani Brnabić TV duel. Ako smete! Birajte TV!” napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić na svom tviter nalogu nakon prozivke premijerke Srbije Ane Brnabić koja tvrdi da je Tepić slagala u izjavi da “Krizbi štab za suzbijanje pandemije koronavirusa” nije legalno formiran.

“I dajte DOKUMENT o formiranju Kriznog štaba!
Ne “vest”! Nego AKT!
A ne možete, jer ne postoji, ni u Sl.glasniku, NEMA!
Samo laži zbog izbora!”, napisala je Tepić na svom tviter nalogu.

Ovoj prozivci prethodila je izjava Tepićke da je podnela krivičnu tužbu protiv premijerke Ane Brnabić i članova Kriznog štaba. Kako je navela, tužbu je podnela sa advokatom Vladimirom Todorićem jer “zakonska komisija nikad nije osnovana”, kao i zbog, kako je navela, laži i obmana.

Ona je na tviteru navela da “Krizni štab ne postoji”, pozivajući novinare da zatraže rešenje Vlade o imenovanju članova u taj štab.
“Krizni štab ne postoji! Neka novinari pitaju “članove”: pokažite rešenje Vlade o vašem imenovanju! Nema! Jer ne postoji! Samo fantomski Vučićev štab. Zakonska Komisija nikad nije osnovana! Zato sam sa @VladimirTodoric tužila krivično Brnabić i “članove” plus zbog laži i obmana!”, napisala je Tepić.

Usledio je odgovor Ane Brnabić koja je Tepićku optužila da laže.

“Suština svega što izgovorite je laž. Vama je laž pravilo i način vođenja celokupne vaše politike. Drsko i svakodnevno laganje. Ne “zaobilaženje istine”, već drsko, otvoreno, bestidno laganje”, napisala je Brnabićka na tviteru, nakon čega je onda usledio odgovor Marinike Tepić sa pozivom na duel.

 

Comments

comments