DruštvoUncategorized

Načelnik policije u Majdanpeku pesničio ženu pred kolegama?!

Načelnik Majdanpečke policije, Srđan Milutinović, fizički je nasrnuo i povredio Dijanu Ilić koja je u prostorije Policijske stanice Majdanpek došla da donese insulin svome sinu koji je bio priveden, tvrdi ćerka Dijane Ilić.

Ćerka Dijane Ilić, Jovana Ilić, na svom fejzbuk profilu objavila je tekst u kome navodi da je načelnik Majdanpečke policije udario pesnicom u glavu njenu majku nakon čega je ona udarila u vrata i ukazana joj je medicinska pomoć od strane hitne službe zato što je obližnja poliklinika odbila da pomogne kako se “ne bi zamerali”.


  • Foto: facebook.com/DijanaIlić

Kako Ilić navodi, njena majka je u prostorije PS Majdanpek došla kako bi donela insulin svom sinu koji je ranije tog dana bio priveden.

Načelnik Milutinović nije joj dozvolio da priđe sinu, a Dijani poručio da je “rodila još jednog narkomana”.

Nažalost, ova stravična priča ne staje ovde.

Kada je sin Dijane Ilić video kako njegovu majku pesniči načelnik policije, pokušao je da ga spreči ali su ga pripadnici policije vezali za stolicu i nastavili da ćutke posmatraju kako ga Milutinović nakon toga šamara, objasnila je Jovana Ilić u svom tekstu.

“Pored svega toga moja majka je privedena na 48 sati i podneta je krivična prijava protiv nje od strane jednog nasilnika, našeg velikog načelnika, Srđana Milutinovića i Bojana Nikolica”, navodi Jovana.

Jovana takođe navodi da je doktor Miljojko Nešović, koji ima svoju polikliniku odmah pored policijske stanice, odbio da joj ukaže medicinsku pomoć da se, kako je navodno naveo, nikome bi zamerao.

Ceo tekst Dijanine kćerke možete pročitati na linku ispod:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217486032491847&id=1507120997

Uskoro opširnije…

 

Comments

comments