Politika

Napadnuti član Dveri: Šešeljevi i SNS batinaši znaju samo da nasrću

Član Predsedništva Dveri Jugoslav Kiprijanović, koga vozač Vojislava Šešelja udario bejzbol palicom, kaže za N1 da je zadobio udarac u predelu kuka i stomaka, ali da je skočio niz stepenice i time izbegao svu silinu zamaha bejzbol palicom.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): VUČIĆ NAJAVLJUJE IZDAJU PRIČAJUĆI O STAROM RIMU

On kaže da obezbeđenje nije reagovalo, ali da će protiv napadača podneti prijavu.

PROČITAJTE JOŠ: INCIDENT ISPRED SKUPŠTINE: ŠEŠELJ POKUŠAO AUTOM DA ZGAZI POSLANIKE DVERI!

“Očigledno je da batinaši u stilu Vojislava Šešelja i na kraju krajeva u istom stilu i naprednjački, pošto su od istoga oca nastali, ne poznaju drugačiji način obračuna sa političkim neistomišljenicima osim da nasrću fizički. Ovom nasilju koje vrši SNS u prećutnom dogovoru sa Šešeljem i njihovom poželjnom opozicijom, naprosto tome mora doći kraj. I svakako će uslediti prijava”, rekao je Kiprijanović za N1.

Loading…

Podsetimo, ispred Skupštine Srbije je, pre početka sednice o Kosovu, došlo do incidenta, kada je vozilo sa predsednikom SRS Vojislavom Šešeljem, izguralo poslanike Dveri, koji su ispred parlamenta došli da sačekaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Šešeljev vozač je bejzbol palicom udario člana Predsedništva Dveri Jugoslava Kiprijanovića. Kako prenosi reporter Bete, Šešeljev automobil je “izgurao” poslanike Dveri i njihov transparent na kojem je pisalo “Danas izdaja – sutra robija”, a nakon što se automobil zaustavio Šešelj je izašao i vređao lidera Dveri Boška Obradovića, a od svog vozača je tražio da ih zgazi automobilom.

PROČITAJTE JOŠ: PUF: “VODA DO KRAJA JUNA ILI…”

(izvor: N1)

Comments

comments