Društvo

Napredni zakoni: Samohranoj majci pritvor od 30 dana zbog “ugrožavanja bezbednosti” potpredsednika SNS!

Vranjanki Suzani Đorđević Osnovno javno tužilaštvo u Vranju odredilo je pritvor do 30 dana zbog ugrožavanja sigurnosti potpredsednik SNS u Vranju Gorana Nikolića.

Sukob Đorđevićeve i njenog komšije Nikolića dogodio se 8. avgusta. Kako je ona tada navela Nikolić je kasno uveče na ulazu u zgradu prvo napao njene pse, a kada je pokušala da ga spreči, on ju je šutnuo, a Đorđevićeva (na slici ispod) je od siline udarca pala.

Ovde valja napomenuti da je Đorđevićeva samohrana majka osmogodišnjeg dečaka, a Nikolić, jedan od vodećih naprednjaka u Vranju, čovek u punoj snazi.

PROČITAJTE JOŠ: NAPREDNI GENIJE ČUČKOVIĆ: HTEO DA BUDE PAMETAN PA IZMISLIO CITAT NIKOLE PAŠIĆA!

Dragan Nikolić, advokat uhapšene kaže da je njoj pritvor određen “uz neviđene pritiske”.

– Za ovo krivično delo nikada u Vrnaju nije određen pritvor! Osumnjičena je samohrana majka i njen sin (8) je sada sam u stanu i prepušten sudbini. Ovo je događaj bez presedana i predstavlja flagrantnu zloupotrebu pravosuđa u Vranju, radi zadovoljenja nečije sujete i povređene “veličine” – kaže Dragan Nikolić, advokat koji brani Suzanu Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) VUČIĆ TE TUŽI – VUČIĆ TI SUDI: KAKO JE BABA POSTALA DRŽAVNI NEPRIJATELJ BROJ 1!

On napominje da Đorđevićeva do sada nije osuđivana i prema njoj se ne vodi neki drugi postupak, “tako da se prema ovakvim osobama nikada ne određuje pritvor”.

Od kako je u pogrešnom trenutku iz kuće izvela pse u šetnju Đorđevićeva je pod stalnim pritiskom naprednjačke vlasti u Vranju.

Čim su Info Vranjske 9. avgusta objavile vest o bahatom ponašanju potpredsednika SNS u Vranju, saopštenjem za javnost oglasila se i Inspekcija grada Vranja tvrdnjom da Đorđevićeva nelegalno drži pse i uznemirava očigledno svemogućeg Nikolića (na slici ispod).

U međuvremenu u čitav slučaj se umešala i policija, koja je poslala dva inspektora da pretresu stan Suzane Đorđević, pod sumnjom da se u njemu proizvodi droga.

Prema neproverenim pričama jedne večeri krajem avgusta Goran Nikolić potražio je pomoć lekara na PTO-u, a u vezi sa sukobom sa Suzanom Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG POKLANJANJA PKB “ARAPIMA” DRŽAVA GUBI MINIMUM 195 MILIONA EVRA!

(izvor: infovranjske.rs)

Comments

comments