Društvo

Naprednjaci oteli automobile bolesnoj deci!

Opština Aranđelovac je na konkursu dobila dva automobila FIAT 500 L koji su namenjeni deci sa posebnim potrebama.

Međutim, po rečima majke jednog takvog deteta ti automobili se ne koriste za decu, već ih voze opštinski funkcioneri.

Sa automobila su skinute nalepnice i to od strane jednog opštinskog funkcionera kako se ne bi videla njihova prava namena, a u korišćenju se smenjuje par visokih funkcionera u našoj opštini.

Nikakve žalbe ne pomažu, a predsednik opštine je ponudio “da će nam dati auto kada nam treba” što je samo po sebi skandal, jer automobili imaju svoju svrhu i namenu i zna se za koga su dobijeni.

Portal Ar Info sproveo je istraiživanje i došao do toga da automobile koriste opštinski funkcioneri i direktori javnih preduzeća i svi su članovi SNS-a, na čelu sa zamenikom predsednika opštine.

Ovakva bruka i sramota je nazapamćena u našem gradu. Bilo je raznih ljudi na vlasti, ali da je neko krao i otimao od bolesne dece to je svakako presedan.

SNP NAŠI zahteva ostavku predsednika opštine:

SNP NAŠI OO Aranđelovac najoštrije osuđuje bahatost i bezobrazluk naprednjačke vlasti u Aranđelovcu čiji su funkcioneri uzurpirali dva automobila FIAT 500 L koji su namenjeni deci sa posebnim potrebama.

Nezabeleženo je u našem gradu da jedan prosvetni radnik poput predsednika opštine zakida bolesnu decu za ono što su dobili, kako bi se lokalni funkcioneri SNS-a bahatali i vozikali po gradu u slobodno vreme.

Bojane Radoviću podnesi ostavku i više se ne sramoti.

Comments

comments