Politika

“Naprednjaci sada meni crtaju metu na čelu, kao što su to radili i sa Ivanovićem”

“Narodni poslanik Slaviša Ristić, koji se predstavlja kao vođa Narodnog pokreta Srba sa KiM “Otadžbina“ uputio je otvorenu pretnju ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, upozoravajući ga da će proći kao ubijeni premijer Srbije Zoran Đinđić”!

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ BI IZDAJU KOSOVA DA PREDSTAVI KAO POBEDU!

To je, od reči do reči, rekao Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe SNS na konferenciji za novinare kojoj je prisustvovala kompletna poslanička grupa naprednjaka. Naprednjaci su zatražili hitnu reakciju nadležnih organa.

Istovremeno Ristić u izjavi negira da je on bilo kome pretio, pa ni predsedniku Srbije i da nervoza koju su ispoljili naprednjaci više liči na hajku protiv njega i crtanje mete na njegovo čelo.

PROČITAJTE JOŠ: EVO ZAŠTO JE ANA BILA NA SASTANKU BILDERBERG GRUPE: PRIVATIZACIJA TREPČE, UPRAVLJANJE VOJVODINOM I UZGOJ GMO U SRBIJI!

– Ništa od ove vlasti me ne bi iznenadilo, pa čak ni hapšenje, mada mi ova halabuka koju su naprednjaci podigli protiv mene više liči na crtanje mete na mome čelu, poput one koja je svojevremeno ispisivana i na čelu Olivera Ivanovića. Jasno je da ova vlast ima obavezu da potpiše pravno obavezujući sporazum i ona će svakako podići veliku prašinu da bi to stavila u drugi plan, pa će tako izmišljati raznorazne državne udare, atentate i slično – kaže Ristić i dodaje da je suština pisma koje je on kao predsednik narodnog pokreta Srba sa KiM uputio Vladimiru Putinu, da se od predsednika Rusije traži, čak i ukoliko vlasti u Beogradu naprave čin potpisivanja pravno obavezujućeg sporazuma za KiM, Ruska Federacija ne dozvoli pristup Kosova UN.

Na pitanje zbog čega je ipak u pismu Vučić spomenut u kontekstu ubijenog premijera Đinđića, Ristić kaže da su u jednoj rečenici podsetili na Zorana Đinđića koji je pokušao da pitanje Kosova nametne međunarodnoj zajednici i ukazali da je bio žrtva zapadnih službi.

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO PLAĆAMO ŠEŠELJA MLAĐEG? DOBIJA DNEVNICE I SMEŠTAJ, A BRUKA SRBIJU NA SVAKOM KORAKU!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments