Društvo

Navodno “pretučeni” građanin sa protesta je član SNS-a!

Apsolutno svi režimski mediji su jutros brže-bolje preneli vest kako su protestanti “brutalno pretukli” nedužnog građanina.

Više puta smo upozoravali da je ranjena zver najkrvoločnija i da će slične stvari da se dese!

Uostalom, evo i dokaza, Božidar Milić, koji je navodno pretučen je član i ogroman simpatizer vladajuće stranke!

Ovo nije prvi put da se Aleksandar Vučić služi identičnim medotama, ne smemo da dozvolimo da ponovo prođe!

Kao što smo i do sada apelovali, ne dajte se režimskim medijima, ne padajte na propagandu, ne širite mržnju.

Ovo su mirni protesti, protesti u kojima se narod buni zbog pljačkaške cene goriva – ništa više, ništa manje. Protiv sebe imamo ljude koji osim da žive na našoj grbači, ništa drugo i ne umeju – zato posebno, pamet u glavu.

Božidar Milić je ne samo član Srpske Napredne Stranke, već i član njihovog “internet tima” u narodu poznatiji kao “botovi”, njegov profil je potpuno javan na svim društvenim mrežama i nigde ne krije ostrašćenost prema Srpskoj Naprednoj Stranci.

Da kažemo za svaki slučaj još jednom : Ne pozivamo na nasilje, ne pozivamo na mržnju, borimo se i apelujemo da prođe bez toga. Režimski SNS mediji danima šire mržnju, moramo biti bolji od toga, isti smo narod, imamo pravo da protestujemo, borba za bolji život nije borba protiv države.

Ukoliko je istina da je gospodin Božidar pretučen samo zato što je hteo da prođe kroz barikade to je za svaku osudu. Ali, plašimo se da je ovo još jedan trik (a bilo je identičnih u prošlosti) vlasti da uguši demonstracije.

Upravo i ovaj incident je dokaz da ne može ovako. Hajde da se iznesu apsolutno svi dokazi u javnost, hajde da se jednom borimo za pravdu i istinu, a da se ne delimo na podobne i nepodobne. Ne, njima će i u ovom slučaju istina biti najmanje bitna, a od ovog incidenta (ako ga je uopšte i bilo) će samo pokušati da zarade političke poene.

 

Comments

comments