DruštvoIzbor UrednikaPolitika

(Ne)Stručno mišljenje: Ometeni ministar i bolesna deca – Đorđeviću, nosi se…

Izvinjavamo se unapred, ali jednostavno moramo još jednom da se osvrnemo na vest da je ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sa ponosom izjavio da je lično odbio donaciju deci ometenoj u razvoju.

Pogledajte opširnije ovde.

O ministru Đorđeviću smo već pisali ovde – SNS šoferi nas sigurno voze u propast.

Dakle, imamo situaciju gde je Dragan Đilas pokušao da donira pare Ustanovi za decu i mlade „Sremčica“ i da je ta DONACIJA ODBIJENA samo zato što je gospodin Đilas protivkandidat njegovom veličanstvu Aleksandru Vučiću na izborima u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar će glasati za Sinišu, a ti?

Jer drugog objašnjenja nema, a i to objašnjenje je odvratno, primitivno, fašističko i nešto najgore što smo u skorije vreme videli u celom vaskolikom univerzumu.

PROČITAJTE JOŠ: Ubice moga predsednika

Hajde da ponovimo još jednom, Dragan Đilas je (na stranu sve i na stranu ko je Dragan Đilas, čime se bavi Dragan Đilas i da li iko podržava Dragana Đilasa ili ne) hteo da novac koji je dobio nakon sudske presude dodeli jednom plemenitom institutu koji pomaže deci ometenoj u razvoju i SNS kartel je tu donaciju jednostavno – odbio.

PROČITAJTE JOŠ: Da sumiramo – tuča na „jugu“ i ko tu koga više za****va?

Ljudi, ovde se ne radi o Draganu Đilasu. Ne radi se ni o sns bandi kojoj usput želimo apsolutno sve najgore. Radi se o bolesnim mališanima, koji nikom ništa nisu skrivili, koji nisu uopšte deo celokupne šarade zvanom srpska politička scena i koji najmanje treba da ispaštaju zato što se mafijaški kartel predvođen Aleksandrom Vučićem brine za svoje fotelje.

PROČITAJTE JOŠ: Opština Mladenovac finansira noćni klub?!

Ministar Đorđević, bivši potrčko smrada koje se odaziva na ime Jorgovanka Tabaković je ovim činom dokazao da je apsolutni šljam koji ne zaslužuje ništa osim prostog prezira. Godinama se ova splačina borila za sopstvenu poziciju otvarajući vrata guvernerki, a nošen floskulom da “učenik mora da nadmaši učitelja” imao je pakleno težak zadatak. Kako se drugačije dodvoriti bivšem mentoru i vrhu mafijaškog sns kartela nego dokazivajući svoju snagu i silu nad nekim ko ne može da ti uzvrati – ovaj šljam Đorđević se zato obrušio na decu i to na decu sa posebnim potrebama. Vrlo hrabro Zorane, tvoji mentori su sigurno ponosni.

PROČITAJTE JOŠ: Vučićeviću, ko ti ruši predsednika?

Ministar na čiji pomen nam se želudac okrene je (inače sa izuzetnim ponosom!!!) ovaj nehumani čin pravdao time da ne želi da dozvoli da Đilas decu upotrebi za političku promociju.

Da Zorane, navodno spašavanje zavejanog klinca u Feketiću nije zloupotreba dece. Organizacija dodatne nastave osnovcima u Grockoj (i to pred izbore 2016.) u režiji sns kartela nije nimalo zloupotreba dece. Učešće hora novosadske Gimnazije Jovan Jovanović Zmaj na skupu Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu 2015. godine uopšte nije zloupotreba dece. Kada Milan Krkobabić istera decu sa časova, zarad predizbornog slikanja – to uopšte nije zloupotreba Zorane??

 

Kada devojčice iz Fudbalskog Kluba Mašinac drže zastave SNS-a ni to nije zloupotreba dece, ili kada se Vučić slika sa decom čija je škola obnovljena? Isto tako Zorane, sigurno smatraš da i kada od dece u Vršcu tražiš siguran glas njihovih roditelja pred izbore u aprilu ove godine da je to potpuno OK i da to nije zloupotreba u političke svrhe?

E, ali zato Zorane, kada neko hoće da donira nešto svojim pošteno zarađenim parama (ponovo, ne pričamo o Draganu Đilasu, ali ovde se radi o novcu koje je dobio sudskom presudom) to je strašna politička promocija kojoj ti tako neustrašiv moraš da staneš na put.

Jer, zamisli Zorane da se igde pročuje da je neko ko priča protiv njegovog veličanstva učinio dobro delo. To bi sigurno bilo tragedija za ovu imaginarnu državu u kojoj samo jedan čovek sme da čini humana dela. Zato si ti, smrade, istupio i kao potpuni heroj zabranio deci ometenoj u razvoju da dobiju donaciju.

Ali ko šiša decu, oni ionako ne glasaju, ti si ipak ovim činom skočio u očima najgoreg među nama, a njegov sud je svakako jedini u sns državi.

Mi samo apelujemo, da ako već ne možemo da izdejstvujemo akciju protiv zločinačke odluke imbecilnog ministra, da barem ovu katastrofu ne zaboravimo i kaznimo je onda kada za to dođe vreme.

A vreme će doći na izborima.

Comments

comments