Politika

NIJE MU DOSTA: Vučić nastavlja sa ucenama i psihopatskim ponašanjem!

Kao da do sada RTS nije bio 100% na njegovoj i na strani SNS kartela.

Aleksandar Vučić gostovao je jutros u Jutarnjem programu Pinka u kojem je rekao da više neće gostovati na Javnom servisu RTS, odnosno ukoliko ne prihvate njegove uslove.

– Ja više nikada neću pristati da odem na Javni servis dok ne potpišem ugovor da moj čovek ode zajedno sa njima i da gleda da ne diraju reglere. Ovo je napad sa direktnom političkom konotacijom. U TV debati u kojoj se ljudi nadgornjavaju i nadglasavaju, vi ste jednog pustili da bude kibicer i dobacivač, da ovaj drugi može tiho i mirno da govori, a da bude dovoljno glasan, a da ovaj koji se ‘ubi’ da ga nadglasa i uspešniji je u tome, ustvari ispadne kreten, koji odnekud dobacuje, i ne možete da ga čujete, osim što zvoca – rekao je Vučić.

Bez nepravilnosti u izbornoj noći

Jutro posle velike izborne krađe, Vučić je nastavio da spinuje. Kako je rekao, u izbornoj noći nije bilo nepravilnosti, ni cepanja plakata, ni tuča.

– Mi smo u jednoj noći 2011. godine, kada su bili lokalni izbori na Voždovcu u jednoj noći imali 12 tuča. Sada nismo imali ni jednu četvrtinu toga u celom izbornom procesu. Juče je uznemirilo javnost što je jedna nevladina organizacija finansirana od strane američke institucije ustanovili nepravilnost od velikog intenziteta komešanja, a to se desilo kada je jedna baka rekla da hoće da glasa, a to je rekao i još jedan čovek – objasnio je Vučić.

(izvor: danas.rs)

Comments

comments